Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Πιο έτοιμη η Βέροια!!

Πιο έτοιμη η Βέροια
Η Βέροια επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης σε φιλικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με την «βασίλισσα του Βορρά» να δείχνει πιο έτοιμη ενόψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας σε μία εβδομάδα. Το γκολ ο Μπαργκάν στο 33’.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «Ακρίτες» μπήκαν δυνατά και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τους Μαρσελίνο και Ονουάτσι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, με αποτέλεσμα η απόδοση της Ξάνθης να πέσει αισθητά.

Ο Μάκης Χάβος αντίθετα, πραγματοποίησε μόλις τρεις αλλαγές και έτσι η Βέροια παρουσιάστηκε πιο συμπαγής. Ο Μπαργκάν στο 33ο λεπτό κέρδισε κάποιες κόντρες και αφού μπήκε στην περιοχή, νίκησε με αριστερό σουτ τον Βιβιανί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ξάνθη: (Ουζουνίδης) Βιβιανί, Μπέρτος, Κομεσίδης (72’ Τορομανίδης), Γούτας (70’ Τσαμούρης), Μπαξεβανίδης (65’ Καζούμπα), Γκατσολάρι (46’ Βασιλακάκης 83’ Ράνος), Ντάνι (46’ Φλίσκας), Μαρσελίνιο (80’ Τριάδης), Μάνταλος (65’ Νάκα), Ονουάτσι (61’ Πλατέλλας), Μαρκόφσκι (61’ Αλτιπαρμακόφσκι)

Βέροια: (Χάβος) Δασκαλάκη (46’ Καντιμοίρης), Γεωργέα (67’ Αμραντίδης), Τόμας, Σνάουτσνερ, Κάλι, Ζε Βιτόρ, Μπελόν (80’ Καλτσάς), Καλογερή, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Ιωάννου


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: