Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Σολδάδο: « Να σκοράρω απέναντι στη Ρεάλ»

Σολδάδο: « Να σκοράρω απέναντι στη Ρεάλ»
Μπορεί να ανδρώθηκε σαν ποδοσφαιριστής στη Ρεάλ Μαδρίτης και να πέρασε έξι χρόνια της καριέρας του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ωστόσο πλέον έρχεται σαν αντίπαλος στη Μαδρίτη και μάλιστα ως ο αρχηγός της Βαλένθια.

Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Σολδάδο, ο οποίος θέλει να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του και να χαρίσει τη νίκη στις «νυχτερίδες».

«Δεν έχω σκοράρει στην έδρα της Ρεάλ για τέσσερα χρόνια και αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλω να πετύχω γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν με απασχολεί μόνο αυτό, αλλά και το να νικήσουμε στην πρεμιέρα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Στη συνέχεια ο Σολδάδο τόνισε:

«Μεγάλωσα ουσιαστικά στη Ρεάλ και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Είναι μία ομάδα που μου έδωσε πολλά. Πλέον, όμως, είμαι αρχηγός της Βαλένθια και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε».

Όσον αφορά τον ίδιο, αλλά και τους Λεβαντίνους, ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε:

« Πάντα κοιτάω να βελτιώνομαι όσο περνάνε τα χρόνια και να πετυχαίνω περισσότερα γκολ, γιατί με αυτόν τον τρόπο κρίνομαι. Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να αγωνιστούμε σαν σύνολο. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: