Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ο νεαρός Πορτογάλος και ο Σηφάκης!!

Με βάση τις ανάγκες που προέκυψαν ο ΠΑΟΚ ψάχνει βασικά για τερματοφύλακα και κεντρικό αμυντικό. Όλα δείχνουν ότι η ομάδα και ο Γιώργος Γεωργιάδης που έχει την ευθύνη αναζήτησης και συζητήσεων δεν βιάζεται να κλείσει αυτά τα κενά, μια και επιμένει στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που ξεχωρίζουν από την περασμένη εβδομάδα.
Ο νεαρός Πορτογάλος και ο Σηφάκης
Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, όσες προτάσεις και αν έγιναν, όσοι και αν είναι οι διαθέσιμοι παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία επιμένουν στην απόκτηση του νεαρού Πορτογάλου που έχει επιλεχθεί εδώ και μέρες. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτός αμυντικός έχει κερδίσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Είναι φανερό ότι τον έχουν τσεκάρει από όλες τις πλευρές και φυσικά έχουν ρωτήσει τους ανθρώπους που εμπιστεύονται για το Πορτογαλικό ποδόσφαιρο.
Γι’ αυτόν το νεαρό, αξίζει να τονιστεί ότι πιέζει την ομάδα του για να βρει λύση, μία ομάδα όμως που έχει και οικονομικές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει.
Όσον αφορά τον τερματοφύλακα, όσο και αν αυτό δεν βγαίνει επίσημα, ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Μιχάλη Σηφάκη. Ο οποίος όσο δεν βρίσκει ομάδα να τον ικανοποιεί αγωνιστικά και να τον καλύπτει οικονομικά, τόσο πιο σοβαρά θα σκέφτεται την πρόταση του ΠΑΟΚ. Σίγουρα οι παράγοντες του Δικεφάλου εξετάζουν και άλλες υποθέσεις, ο Σηφάκης παραμένει ο πρώτος στόχος. Θυμίζουμε ότι αυτή η υπόθεση δεν έχει φθάσει ακόμη στις οικονομικές διαπραγματεύσεις, που επίσης μπορεί να είναι δύσκολες.
Όσον αφορά τον Ιταλό Πέσκε που γράφτηκε ότι εξετάζει πρόταση του ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ διαψεύδει ότι υπάρχει τέτοιο ζήτημα.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: