Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

«Ο Φεράρα έπρεπε να με χαιρετήσει»

«Ο Φεράρα έπρεπε να με χαιρετήσει»
Αν και δεν κατάφερε να κερδίσει το ματς, ο προπονητής της Ρόμα, Ζντένεκ Ζέμαν ήταν ικανοποιημένος από την ομάδα του. Ο Βοημός τεχνικός προσπάθησε να σταθεί περισσότερο στην απόδοση των παικτών του κόντρα στη Σαμπντόρια, ενώ διαφώνησε με τους δημοσιογράφους που του επισήμαναν πως η Ρόμα έκανε ένα σουτ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Τέλος έριξε και το «καρφί» του στον προπονητή των φιλοξενουμένων, Τσίρο Φεράρα.

Μπορεί να προηγήθηκε στο 35ο λεπτό με τον Φραντσέσκο Τότι και να έπαιξε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή του Έντσο Μαρέσκα στο 46ο, η Ρόμα, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη απέναντι στη Σαμπντόρια. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας ψυχωμένα, πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Μουνάρι και κράτησαν τον ένα βαθμό που τους φέρνει στην τρίτη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τη Γιουβέντους και τη Νάπολι.

Ο προπονητής των «τζαλορόσι», Ζντένεκ Ζέμαν, δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος μετά τη λήξη του ματς. «Περίμενα να πάρουμε το παιχνίδι, δεν το κρύβω. Τελικά μείναμε στην ισοπαλία, αν και πιστεύω πως η απόδοσή μας, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ καλή. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η αντίδρασή μας μετά την ισοφάριση. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν μπορέσαμε να πιέσουμε για να πετύχουμε το δεύτερο γκολ που θα μας έδινε τη νίκη», ήταν η ανάλυση του Ζέμαν για το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόμα έκανε ένα μόνο σουτ. «Μόνο ένα σε όλο το ημίχρονο; Δεν νομίζω, είστε υπερβολικοί. Αύριο θα δούμε τις στατιστικές του αγώνα, αλλά νομίζω πως κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από αυτές που λέτε», απάντησε ο προπονητής της Ρόμα.

Με τον Τσίρο Φεράρα, τεχνικό της Σαμπντόρια, βρίσκεστε σε κόντρα; Σήμερα δεν ανταλλάξατε ούτε χαιρετισμό. «Δεν συναντηθήκαμε κατά την είσοδό μας. Αλλά από όσο γνωρίζω, ο νεότερος σε ηλικία προπονητής είθισται να πλησιάζει τον γηραιότερο και να τον χαιρετά. Νομίζω πως είμαι λίγο μεγαλύτερος από τον Φεράρα, οπότε θα έπρεπε εκείνος να με χαιρετήσει», απάντησε με νόημα ο Ζέμαν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: