Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

«Με το πρώτο σουτ δεχόμαστε γκολ»

«Με το πρώτο σουτ δεχόμαστε γκολ»
Άδικη χαρακτήρισε την ήττα που υπέστη η ομάδα του ο Μίμο Ντι Κάρλο. Ο προπονητής της Κιέβο Βερόνα μετά το ματς της ομάδας του με την Ίντερ, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του για την προσπάθεια και τους ζήτησε να επαναλάβουν την καλή εμφάνιση στο επόμενο παιχνίδι με την Παλέρμο.

Στο φετινό Καμπιονάτο είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζεις την Ίντερ στο Σαν Σίρο παρά στην έδρα σου. Οι «νερατζούρι» έχουν υποστεί δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στην έδρα τους, ενώ εκτός έδρας σε τρία παιχνίδια έχουν σημειώσει τρεις νίκες. Με αυτό το σκεπτικό η αποστολή της Κιέβο ήταν δύσκολη με αντίπαλο την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι και αυτό φάνηκε από τη νίκη των φιλοξενούμενων με 2-0.

Ο προπονητής της Κιέβο, Μίμο Ντι Κάρλο, μετά το ματς, ωστόσο, δεν παραδέχτηκε πως οι αντίπαλοί του ήταν καλύτεροι. «Η ήττα ήταν άδικη, αφού ήμαστε εμείς εκείνοι που είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και τις χάσαμε μπροστά από την αντίπαλη εστία. Αυτή την περίοδο συμβαίνει συνέχεια το ίδιο. Εμείς κάνουμε φάσεις, οι άλλοι σκοράρουν στο πρώτο σουτ που επιχειρούν», σημείωσε με παράπονο ο Ντι Κάρλο.

Το πρώτο γκολ της Ίντερ προήλθε από οφσάιντ. Ποια είναι η άποψη του Ντι Κάρλο; «Δεν ασχολούμαι με το διαιτητή. Μπορεί να είναι οφσάιντ, μπορεί και όχι. Εγώ μένω στο γεγονός πως με την πρώτη ευκαιρία οι αντίπαλοί μας πέτυχαν γκολ. Αυτό πρέπει να αλλάξει», απαντά ο προπονητής της Κιέβο.

Η συνέχεια πως θα είναι για την Κιέβο; «Πρώτα από όλα δεν πρέπει να απογοητευτούμε από τη σημερινή ήττα. Αν στο επόμενο ματς στο Παλέρμο παίξουμε όπως κόντρα στην Ίντερ, είμαι σίγουρος πως με λίγη αυτοσυγκέντρωση και περισσότερη αποτελεσματικότητα, μπορούμε να φύγουμε νικητές. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στην αντίπαλη περιοχή», τόνισε ο Μίμο Ντι Κάρλο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: