Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πραντέλι: «Εξωφρενικό που έφυγε ο Βεράτι!»

Πραντέλι: «Εξωφρενικό που έφυγε ο Βεράτι!»
Ακόμη δεν έχει… χωνέψει τη φυγή του Μάρκο Βεράτι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τσέζαρε Πραντέλι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας χαρακτήρισε «εξωφρενικό», μέσω της «Gazzetta dello Sport», το γεγονός πως οι ομάδες της χώρας του άφησαν ένα τόσο μεγάλο ταλέντο να αποχωρήσει για… άλλες πολιτείες.

«Το βρίσκω εξωφρενικό πως ένα παιδί όπως ο Βεράτι, τον οποίο ξέρουμε πολύ καλά και τον έχω καλέσει ήδη (στην εθνική ομάδα) να φεύγει στο εξωτερικό. Τον αφήσαμε απλά να φύγει. Επαναλαμβάνω είναι εξωφρενικό!», δήλωσε ο Τσέζαρε Πραντέλι στην «Gazzetta dello Sport» με αφορμή τη μεταγραφή του Μάρκο Βεράτι στην Παρί Σεν Ζερμέν, από την Πεσκάρα.

Η Πεσκάρα είχε υποσχεθεί τον Βεράτι στη Γιουβέντους, ωστόσο επέλεξε τελικά να τον παραχωρήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ προβλέπονται να μπουν στα ταμεία της και άλλα πέντε εκατ. ως μπόνους.

Πάντως, ο Βεράτι μέχρι στιγμής έχει κερδίσει και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι, μετρώντας ήδη επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: