Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε και άλλον χορηγό!!

Τη συμφωνία της με αλυσίδα supermarket που θα συμμετέχει στο αγωνιστικό πρόγραμμα της περιόδου 2012/13 ως επίσημος προμηθευτής της ομάδας μπάσκετ, ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με την αλυσίδα super market ARISTA, που συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 ως επίσημος προμηθευτής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Ο Γενικός Διευθυντής των super market ARISTA Αιμίλιος Φιλακουρίδης με την ευκαιρία την συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Η εταιρία ΒΗΤΑ ΠΙ Α.Ε.Β.Ε. και η αλυσίδα super market ARISTA έχουν μια πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία στο χώρο τόσο του χονδρεμπορίου, όσο και του λιανεμπορίου. Σήμερα η ARISTA διαθέτει περισσότερα από 350 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, και εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες χιλιάδων καταναλωτών, προσφέροντας τόσο επώνυμα προϊόντα, όσο και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές. Η ΒΗΤΑ ΠΙ και τα super market ARISTA στηρίζουν σε κάθε ευκαιρία τον αθλητισμό και το δηλώνουν έμπρακτα με την συμμετοχή τους ως επίσημοι Προμηθευτές και Υποστηρικτές της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.. Εύχομαι στην ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη νέα αγωνιστική περίοδο, με πολλές νίκες και σημαντικές διακρίσεις».
Ο Υπεύθυνος Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Στύλας Κωνσταντίνος δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεργαζόμαστε ξανά με την ΒΗΤΑ ΠΙ και τα super market ARISTA και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών»”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: