Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η διακοπή φέρνει συνέλευση!!

Το γεγονός ότι ο Άρης εξασφάλισε προσωρινή διαταγή από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, σχετικά με την υπαγωγή του στο άρθρο 99 αποτελεί αν μη τι άλλο αιτία ανακούφισης, αλλά όχι και… πανηγυρισμών. Η συγκεκριμένη προσωρινή διαταγή, έχει δώσει σαφέστατα μια βαθιά ανάσα στους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης, που εξασφάλισαν χρόνο να λύσουν ορισμένες υποθέσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως –ως δια μαγείας- αποτελεί το «κλειδί» για να λυθούν όλα τα ζητήματα.

Η προτεραιότητα που έχει δοθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, προκειμένου να αποφευχθούν οι περιπέτειες, δεν ερμηνεύεται ως παύση ενασχόλησης με τα διοικητικά ζητήματα. Κάθε άλλο μάλιστα. Υπάρχουν άνθρωποι στο «τιμόνι» της διοικούσας επιτροπής, που παλεύουν καθημερινά να δώσουν λύσεις σε ζητήματα ακόμη και ζωτικής φύσεως. Κοινή πεποίθηση και συνισταμένη όλων όμως αποτελεί, ότι για να ξεκαθαρίσουν πλήρως τα ζητήματα, απαιτείται η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, όπου θα ειπωθούν και θα ξεκαθαρίσουν όλα. Άλλωστε με βάση και την παραφιλολογία που έχει ξεσπάσει –ως συνηθίζεται στον Άρη- η ομάδα καλείται σύντομα να αλλάξει σελίδα και στο διοικητικό τοπίο.

Εν μέσω λοιπόν αυτών των συζητήσεων και των «ζυμώσεων» φαίνεται πως έχει ληφθεί η απόφαση, ο «κύκλος» αυτών των συζητήσεων να ανοίξει λίγες ημέρες μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά σε δέκα ημέρες, όταν και υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Τότε, προσφέρεται απλόχερα η δυνατότητα να μην απασχολεί πρώτιστα η συζήτηση επί του αγωνιστικού και αποτελεί ευκαιρία να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα. Παράλληλα, θα υπάρχει άπλετος χρόνος να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται για το άρθρο 99 με διακανονισμούς και συμφωνίες, αλλά κυρίως να οριστεί η διοίκηση Πρωτοδικείου.

Στις σκέψεις είναι να εξουσιοδοτηθεί εκ νέου η Κοινωνία Μελών για να δώσει αυτή, τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, που θα περιλαμβάνει και τα μέλη της υπάρχουσας διοικούσας επιτροπής. Θεωρείται άλλωστε σχεδόν βέβαιο ότι από τη στιγμή που αποτέλεσαν τον κυρίαρχο λόγο που επιλύθηκαν σημαντικά ζητήματα πάσης φύσεως για την ΠΑΕ, όλα τα τρέχοντα μέλη, θα αποτελέσουν και μέλη της διοίκησης πρωτοδικείου. Το διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει θα είναι πιθανότατα επταμελές και διευρυμένο αφού εκτός των τεσσάρων της διοικούσας, θα υπάρχει ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη (πιθανότατα ο Χρήστος Γρόλλιος), αλλά και δύο μέλη που θα προτείνει το Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: