Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Λεωνίδας Βελής-«Ποδοσφαιριστές απλήρωτοι και το προσωπικό ταξίδια»

Το πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Βελής, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το «Δικέφαλο» μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και τόνισε πως πολλά μέλη μέσα από την διοίκηση ακολουθούσαν την αποστολή με έξοδα της ομάδας, ενώ την ίδια στιγμή οι παίκτες ήταν απλήρωτοι!

Εκτός των άλλων έδωσε ψήφο στήριξης στον Θοδωρή Ζαγοράκη και υπογράμμισε πως θα πρέπει να επιστρέψει στο τιμόνι της ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Σε ερώτηση αν έφυγε τρέχοντας από την διοίκηση απάντησε: «Ναι, έφυγα τρέχοντας από τον ΠΑΟΚ. Τα φώτα της δημοσιότητας τα έχω ζήσει. Δεν πήγα για κάποια καρέκλα. Πήγα μπας και μπορέσω να προσφέρω με τις γνωριμίες που έχω. Αυτό που είδα, χωρίς να συμπεριλαμβάνω τον Θόδωρο Ζαγοράκη που είναι καλός και τίμιος άνθρωπος, ήταν περίεργα πράγματα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Γίνονταν κάποια ταξίδια και πλήρωνε ο ΠΑΟΚ τα έξοδα. Ήμουν εντελώς αντιθέτως γιατί ο ΠΑΟΚ είχε ανάγκες οικονομικές. Το λιγότερο που είχαμε να κάνουμε ήταν να μειώσουμε τα έξοδα. Προτίμησα να φύγω για να μη δώσω δικαίωμα να πουν για εμένα κάτι».


Για το τι αντίκρισε και του δημιούργησε άσχημη εντύπωση μέσα στην ΠΑΕ: «Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με το ότι οι παίκτες ήταν απλήρωτοι, σχεδόν όλοι. Αυτό δεν μπορώ να το κατανοήσω. Αυτοί πρέπει να πληρώνονται πρώτα. Αλλιώς δεν γίνεται να συντονιστούν μέσα στο γήπεδο. Το δυναμικό προσωπικό, οι ποδοσφαιριστές δηλαδή, ήταν απλήρωτοι και το υπόλοιπο προσωπικό ήθελε ταξίδια στο εξωτερικό. Αυτό ήταν ακραίο. Η διοίκηση έπρεπε να το καταλάβει και να δείξει κατανόηση. Ο μόνος που έπρεπε να ακολουθεί τις αποστολές ήταν ο πρόεδρος, κανένας άλλος. Τα μέλη της οικογένειας ήθελαν να κάνουν το δικό τους».

Στη συνέχεια κλήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για το τι γίνονταν μέσα στην ΠΑΕ, όμως το απέφυγε λέγοντας: «Δεν μπορώ να πάρω θέση. Μπορώ να πυροβοληθώ από ανθρώπους που δεν το περιμένω και δεν θέλω να πάρω μέρος σε αυτό» και πρόσθεσε αναφορικά με τη νέα σελίδα «Ιβάν Σαββίδη» που γύρισε ο ΠΑΟΚ: «Στο διοικητικό να αφήσουμε τον χρόνο να κυλήσει και να δούμε τις προθέσεις του Σαββίδη. Πόσα είναι διατεθειμένος να χαλάσει και πόσο αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που πήρε το σύλλογο στην πλάτη του θα πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα καθημερινά. Αυτό με προβληματίζει. Είναι νωρίς να τον κρίνουμε. Έχει βάλει κάποια λεφτά, αλλά το πόσο δεμένος είναι με την ομάδα θα το δούμε στο μέλλον. Λίγο υπομονή και όλα θα βγούνε στο φως».

Για το τι πρέπει να τεθεί ως προτεραιότητα στα διοικητικά του ΠΑΟΚ: « Το καλύτερο που πρέπει να γίνει… χθες είναι να γυρίσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης πίσω. Είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και εκτός των άλλων γνωρίζει από ποδόσφαιρο. Αν ήμουν ο Σαββίδης θα τον επανέφερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: