Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ιγκλέσιας: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Ατρομήτου για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου, Ματίας Ιγκλέσιας.
Ο Αργεντινός άσος του Ατρομήτου αναφέρθηκε στο περασμένο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο σαββατιάτικο ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και στους στόχους της ομάδας του.
Αναλυτικά όσα είπε στον «NovaΣΠΟΡ FM» ο Ματίας Ιγκλέσιας:
Για την αγωνιστική κατάσταση του Ατρομήτου: «Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Είμαι καλά αλλά έχουμε να διορθώσουμε αρκετά πράγματα ακόμα. Υπάρχει καιρός να τα βελτιώσουμε. Η δουλειά μου είναι να βοηθώ την ομάδα. Τώρα αν γίνεται να σκοράρω ή να βγάζω πάσες και να μπαίνουν γκολ τότε και με αυτόν τον τρόπο βοηθάω. Στόχος μου είναι να εξελίσσεται και να βελτιώνεται το παιχνίδι της ομάδας και να παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε».
Για το ματς με τον ΠΑΟ και για το ερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό: «Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και παλέψαμε πολύ. Πιστεύω πως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παίζουμε και να τα δίνουμε όλα για τη νίκη και έτσι θα πάμε να αγωνιστούμε κόντρα στον Ολυμπιακό».
Για τους στόχους της ομάδας: «Πέρυσι καταφέραμε να βγούμε Ευρώπη. Παίξαμε κόντρα στη Νιουκάστλ και νομίζω πως αξίζαμε να περάσουμε στους ομίλους του Europa League. Είμαστε μια ομάδα ταπεινή και παίζουμε κάθε αγώνα λες και είναι ο τελευταίος. Από εκεί και πέρα όταν καλύτερο έρθει».
Για το πόσο μοιάζει η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με αυτή στην Αργεντινή: «Η Ελλάδα μοιάζει πάρα πολύ με την Αργεντινή λόγω της οικονομικής κρίσης. Σιγά-σιγά η Αργεντινή ψάχνει να βρει τα πατήματα της και παλεύει για να στηριχθεί στα πόδια της αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα η κρίση. Η κρίση επηρεάζει όλο τον κόσμο και όποτε μιλάω στο τηλέφωνο με συμπατριώτες μου συζητάμε συνέχεια αυτό το θέμα. Όπως είναι φυσικό και το ποδόσφαιρο έχει επηρεαστεί από την κρίση και φαίνεται αυτό και στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Για το μέλλον του: «Αν μπορώ να μείνω στην Ελλάδα και για τα επόμενα δέκα χρόνια θα το έκανα. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ για μου αρέσουν τα πάντα σε αυτή την χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: