Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ατίθασα νιάτα!!

Ατίθασα νιάτα!
Η Λίβερπουλ ξεπλήρωσε την… «τριάρα» της πρεμιέρας του πρωταθλήματος από τη Γουέστ Μπρομ με νίκη 2-1 στο «Χόθορνς» και πρόκριση στην επόμενη φάση του Capital One Cup! Έγραψε ιστορία ο νεαρός Ζερόμ Σινκλέρ που έγινε ο νεότερος που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ!

Ο Μπρένταν Ρότζερς εμπιστεύθηκε για ακόμη ένα παιχνίδι αρκετούς από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, αλλά μόλις στο 3ο λεπτό, οι «κόκκινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Ο Τάμας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τζόουνς σε μακρινή εκτέλεση φάουλ και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Η απάντηση ήταν άμεση από πλευράς Λίβερπουλ, αφού ο Σαχίν στο 17’ ισοφάρισε, σαν φυσιολογική εξέλιξη και της καλής εικόνας που είχε παρουσιάσει μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα του. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ ήταν και αυτό που έγραψε το τελικό 2-1 στο 82ο λεπτό!

Αξιοσημείωτο γεγονός της αναμέτρησης, η συμμετοχή του Ζερόμ Σινκλέρ! Ο νεαρός άσος, πέρασε στο παιχνίδι στο 81ο λεπτό αντί του Γεσίλ κι έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα! Συγκεκριμένα, πήρε το «βάπτισμα του πυρός» σε ηλικία 16 ετών και 6 ημερών, ξεπερνώντας τον Τζακ Ρόμπινσον που το 2010, είχε κάνει ντεμπούτο σε ηλικία 16 ετών και 250 ημερών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Όλσον, Ρίτζουελ (22’ Ντόουσον), Τζόουνς, Τάμας, Θορν, Ντόρανς, Μουλούμπου, Ρόσενμπεργκ, Λουκάκου (70’ Λονγκ), Φορτουνέ (87’ Ελ Γκανασί)

Λίβερπουλ: Τζόουνς, Κόατς, Κάραγκερ, Γουίσντομ, Ρόμπινσον, Σαχίν, Χέντερσον, Ντάουνινγκ, Ασαϊντί, Πασέκο (81’ Σούσο), Γεσίλ (81’ Σινκλέρ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 3ου γύρου του Capital One Cup:

Άρσεναλ – Κόβεντρι 6-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 2-1

Καρλάιλ – Τότεναμ 0-3

ΚΠΡ – Ρέντινγκ 2-3

Νόριτς – Ντονκάστερ 1-0

Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ 1-2


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: