Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ηρακλής-Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα

Μία και σήμερα... Τόσο απέμεινε χρονικά για να μπει ο Ηρακλής μετά από πολλές περιπέτειες και υπερβολικά μεγάλη- για ακόμη μία φορά- καθυστέρηση στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Football League. Οι "κυανόλευκοι" προετοιμάζονται εντατικά για τη μεθαυριανή πρεμιέρα με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου στο Καυτανζόγλειο, με στόχο φυσικά να παρουσιαστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται και να πάρουν παράλληλα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είναι άλλωστε εξόχως σημαντικό να ξεκινήσει η ομάδα νικηφόρα, τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο βεβαίως και για ψυχολογικούς. Η εικόνα στις καθημερινές προπονήσεις αποτυπώνει το κλίμα που επικρατεί. Κυριολεκτικά "πέφτουν" κορμιά, αφού άπαντες θέλουν να κερδίσουν από τον Γιώργο Στράντζαλη μία θέση στην ενδεκάδα για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς. Το δέλεαρ άλλωστε είναι πολύ μεγάλο. Πόσω μάλλον όταν θα κληθούν να αγωνιστούν σε ένα γήπεδο που θα έχει πολύ κόσμο και θερμή ατμόσφαιρα.



Σήμερα προπόνηση στο Καυτανζόγλειο

Με μία προπόνηση που ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και μετά το τέλος της φωτογράφησης που πραγματοποιήθηκε κύλησε η χθεσινή ημέρα αγωνιστικά. Ο Γιώργος Στράντζαλης βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του, μιας και ο Μίχος συμμετείχε κανονικά και πλέον ο Έλληνας τεχνικός καλείται από τη σημερινή και την αυριανή προπόνηση να επιλέξει αυτούς που θα πάρουν φανέλα βασικού κόντρα στον Εθνικό. Μία ομάδα με την οποία ο Ηρακλής τέθηκε αντιμέτωπος και πέρυσι. Τα ρόστερ όμως και των δύο ομάδων έχουν αλλάξει κατά πολύ φέτος, ενώ και η κατηγορία αλλά και το κλίμα που επικρατεί είναι αντιστρόφως ανάλογα με την προηγούμενη σεζόν.Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 16:45 (ώρα τέλεσης του μεθαυριανού αγώνα) στο Καυτανζόγλειο. με τον Γιώργο Στράντζαλη πιθανόν να κάνει πρόβα ενδεκάδας.


Ξεσηκωμός στον κόσμο

Παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας που βρίσκεται στην κορύφωσή της, την ανάλογη δική του προετοιμασία κάνει και ο κόσμος. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως παρατηρείται ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων, κυρίως των οργανωμένων που αναμένεται να δώσουν άλλο χρώμα με την παρουσία τους. Όλα τα παραρτήματα της "Αυτόνομης Θύρας 10" που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν εκδρομές, προκειμένου να βρεθούν στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο το απόγευμα, ενώ και η παρουσία του μη οργανωμένου κόσμου αναμένεται μεγάλη. Μεγάλη όπως είναι φυσιολογικό είναι και η στέρηση άλλωστε. Ιδιαίτερα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν και το φετινό καλοκαίρι και ανάγκασαν ξανά τον κόσμο να βγει στους δρόμους. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και των μετοχών σε προσιτές οικονομικά τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: