Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

«Δεν μπορείς να υπολογίζεις σε βαθμούς στην Τούμπα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στην προπονητολογία που έχει κάνει την εμφάνισή της το τελευταίο διάστημα και τον αντίκτυπο που έχει στους «κίτρινους» ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Για το τι αντίκτυπο έχει η προπονητολογία στον Άρη: «Δεν είναι ότι καλύτερο οι φήμες αυτές, ενόψει αυτού του μεγάλου παιχνιδιού. Είναι το «Clasico» της πόλης, ανεξάρτητα με την κατάσταση των δύο ομάδων».

Και πρόσθεσε: «Το ντέρμπι δεσπόζει και πρέπει να δούμε τις παραμέτρους και πως καταβαίνει η κάθε ομάδα. Για τον Άρη αποτελεί ορόσημο. Να δούμε τι δυνάμεις που έχουμε και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Θα δείξει η ομάδα αν μπορεί να πάει παραπέρα».

Για την εικόνα της ομάδας: «Δεν υπάρχει ο κορμός από έμπειρους παίκτες που ξεχωρίζουν. Η ομάδα δεν έχει ισορροπία ανάμεσα σε παλιούς και νέους, Αν υπήρχαν τρεις παίκτες κορμού μαζί με τα νέα παιδιά θα γίνονταν κάτι καλό με λίγη υπομονή».

Για το τι περιμένει από το ματς της Τούμπας: «Δεν μπορώ να δικάσω τον Κατσαβάκη πριν το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα δεν παίζει κανένα ρόλο. Σε ματς στην Τούμπα δεν μπορείς να υπολογίζεις να πάρεις βαθμούς. Ό,τι πάρεις από εκεί είναι καλό».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: