Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Καραμελίδης: «Στηρίζω Σαρρή»

Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» με αφορμή την εισαγγελική παρέμβαση του Αριστείδη Κορέα στην επιτροπή, λόγω των καταγγελιών του Χρήστου Σάββα, αναφορικά με τον καταρτισμό των πινάκων.

Αναλυτικά:

Για την εισαγγελική παρέμβαση, με αφορμή τα όσα είπε και ανακοίνωσε ο Χρήστος Σάββας πριν από 20 περίπου ημέρες: «Εκείνη την περίοδο δεν ήμουν στην ΚΕΔ. Ό,τι ξέρετε ξέρω. Είμαι 15 μέρες πρόεδρος και θα είμαι άλλη μια εβδομάδα ως υπηρεσιακός. Αύριο θα κάνουμε μια επιτροπή στην ΚΕΔ, μετά έχουμε συμβούλιο και ύστερα θα βγουν οι ειδήσεις. Εμείς προσπαθούμε να προχωρήσουμε την κατάσταση σε ένα μεταβατικό στάδιο».

Για τα όσα είπε ο Χρήστος Σάββας στο «Αθλητικό Metropolis»: «Δεν εμβάθυνα τις καταγγελίες του κυρίου Σάββα. Ήταν εμβρασμού ψυχής. Ο κύριος Σάββας στο συμβούλιο ήταν ελαφρά εκνευρισμένος».

Στη συνέχεια μίλησε ως πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ: «Στηρίζω την παράταξη του κυρίου Σαρρή», ενώ για το αν εμπλέκεται στους ορισμούς των διαιτητών είπε: «Εγώ δεν ανακατεύομαι στους ορισμούς. Για αυτό είναι υπεύθυνοι ο κύριος Δούρος και ο κύριος Μπριάκος».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: