Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Μπάρμπας: «Δόξα τω θεώ, είμαι καλά»

Για το περιστατικό της υγείας του μίλησε ο Κώστας Μπάρμπας, τονίζοντας πως το έχει ξεπεράσει πλήρως, με τον ίδιο να ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
Ο αμυντικός της «Βασίλισσας του Βορρά» μίλησε στον «Sport 103 Fm» για την άτυχη στιγμή που του γύρισε η γλώσσα, ενώ ααναφέρθηκε στο καταπληκτικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της Βέροιας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάρμπας:
«Είμαι υγιέστατος. Δόξα τω Θεώ. Όλα πήγανε καλά. Ήταν μία φάση όπου κανένας δεν περίμενε να εξελιχθεί έτσι. Μου ήρθε η μπάλα δυνατά στο πρόσωπο σε μία φάση με τον Γεωργίου να με βρίσκει στον ώμο», είπε αρχικά ο Μπάρμπας και συνέχισε:
«Έχασα τις αισθήσεις μου και όταν επανήλθαν πλήρως είχα φθάσει ήδη στο νοσοκομείο για να κάνω κάποιες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους όπου και ενημερώθηκα για το σκορ και την νίκη μας».
Όσο για την αφιέρωση του Γιώργου Καντιμοίρη προς το πρόσωπό του, σχολίασε: «Αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε μία οικογένεια και θέλω να τους ευχαριστήσω».
Για την συμβολή του ιατρικού τιμ του ΠΑΣ Γιάννενα ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του σχολίασε: «Δείχνει τον ανθρώπινο χαρακτήρα που έχουμε στην Βέροια και ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με κανέναν».
Για τη δική του κατάσταση ο Μπάρμπας τόνισε: «Προπονούμαι κανονικά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό την Κυριακή στην Κομοτηνή. Εξάλλου δεν έχω κάτι για να μείνω εκτός αγωνιστικού χώρου».
Για την εικόνα της Βέροιας στο πρωτάθλημα υποστήριξε: «Η ομάδα μας είναι νεοφώτιστη στην Super League και προσπαθούμε να βρούμε την χημεία μας σαν ομάδα.
Δεν πήραμε κάτι στα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας με τους Ολυμπιακό και Πανιώνιο ενώ ακολούθως στην Λιβαδειά με δυσκολία και τύχη αφού τελειώσαμε με 8 παίκτες πήραμε τον πρώτο μας βαθμό και μετά στο τρίτο παιχνίδι στην έδρα μας κερδίσαμε τον ΠΑΣ Γιάννενα.
Δύο αποτελέσματα που ήρθανε μετά την διακοπή που όπως αποδείχθηκε έφερε ηρεμία στην ομάδα και στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εξάλλου η εικόνα μας βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι», ενώ για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας είπε: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και ως επαγγελματική ομάδα που είμαστε θα πρέπει να ανταποκρινόμαστε».
Για τον Νίκο Καρύδα: «Οι προπονητές μπορεί να αλλάζουν αλλά το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε. Σίγουρα έχει βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά βάζοντας το λιθαράκι του για την ανάκαμψη της ομάδας που ήταν θέμα χρόνου να γίνει».
Για το παιχνίδι της Κυριακής στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό: «Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι από πέρσι και πολύ δύσκολο για μας αλλά θα πάμε για να πάρουμε κάτι θετικό».
Τέλος για το γεγονός ότι πλέον υποβιβάζονται 2 αντί για 3 ομάδες ο Μπάρμπας υπογράμμισε: «Είναι σίγουρα ένα καλό στοιχείο για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους. Εμείς μπορεί να έχουμε ως πρώτο μας στόχο αυτόν της παραμονής αλλά θα πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε να τον εξασφαλίσουμε και να μην έχουμε άγχος στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: