Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

«Μένω ξάγρυπνος για την Μπάρτσα»

«Μένω ξάγρυπνος για την Μπάρτσα»
Μπορεί να έφυγε το καλοκαίρι από την Βαρκελώνη για να μετακομίσει στην Κίνα, ωστόσο, δεν έπαψε να έχει αισθήματα για την Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος για τον Σεϊντού Κεϊτά, ο οποίος αν και βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά δεν σταματάει να παρακολουθεί τους «μπλαουγκράνα», μένοντας πολλές φορές και ξάγρυπνος.

«Τώρα αγωνίζομαι στην Κίνα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος. Εξακολουθώ να βλέπω τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, γιατί είναι η ομάδα που μου έδωσε πάρα πολλά. Μάλιστα πολλές φορές κάθομαι ξάγρυπνος, ώστε να μπορώ να παρακολουθώ τους αγώνες που δίνει», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ο Κεϊτά μίλησε και για τον Άλεξ Σονγκ, ο οποίος τον αντικατέστησε, λέγοντας: «Ο Σόνγκ είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας και ένας εξαιρετικός παίκτης. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι μία εύκολη ομάδα, ωστόσο, έχει προσαρμοστεί τέλεια και πολύ γρήγορα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την ποιότητά του και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει περίφημα».

Όσον αφορά τον Τίτο Βιλανόβα, σχολίασε: «Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ του Τίτο και του Πεπ. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Και οι δύο παίζουν το ίδιο σύστημα και απλά η ιστορία συνεχίζεται. Η ομάδα έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν».

Ενώ στην συνέχεια τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει ο Τσάβι στην Μπαρτσελόνα και να κλείσει την καριέρα του στον σύλλογο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: