Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

"Μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ"

Ο Ντάριο Κρέσιτς μίλησε για όλα, τον ΠΑΟΚ, την Λοκομοτίβ, αποκαλύπτοντας ότι του λείπουν μόνο οι οπαδοί του Δικέφαλου από το ελληνικό ποδόσφαιρο.
"Μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ"
Δυστυχώς έφυγε από την Ελλάδα δίχως να έχει και την καλύτερη άποψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι τόσο για την ποιότητά του - αλλωστε το επίπεδο έχει πέσει φέτος - αλλά για τις συνθήκες που γνώρισε. Του έμειναν τόσο η ζωή όσο και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όχι όμως ο τρόπος που λειτουργούν οι παράγοντες. Ο λόγος για τον Ντάριο Κρέσιτς, τον οποίο συναντήσαμε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μόσχας στο... οδοιπορικό του gazzetta.gr στη Ρωσία. Μάλιστα, έφτασε αρκετά νωρίτερα από την ώρα που είχαμε συνεννοηθεί, όμως δεν γκρίνιαξε και απλά περίμενε στην είσοδο μέχρι να φτάσουμε. Μετά τις συστάσεις ανεβήκαμε στην καφετέρια και η πρώτη του ερώτηση πριν μπούμε στο ασανσέρ ήταν για τις εξελίξεις στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Χαλαρός, άνετος, έμοιαζε... ανανεωμένος.

Μας... υπέμεινε για λίγο περισσότερη από μία ώρα και απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις, ενώ μας ρωτούσε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ζητούσε να του δώσουμε μία εικόνα από το τι έχει γίνει μέχρι τώρα στη Σούπερ Λιγκ. Του είπαμε για τη νέα εποχή Σαββίδη, για τις περιπέτειες με Ζαγοράκη και την πορεία του Δικέφαλου και του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη ζωή του στην Ελλάδα. Μας αποκάλυψε ότι του λείπει το φαγητό και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έσταξε... μέλι για Κλάους, Βιεϊρίνια και Εντόι και αναφέρθηκε στους δικούς του στόχους και στης Λοκομοτίβ. Τέλος, εξέφρασε - και φυσιολογικά - την απορία του για την αύξηση των ομάδων από την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λιγκ.
«Να βοηθήσω και να βοηθηθώ»
Δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όμως χάρισε τα οφειλόμενα και αναζήτησε αλλού ομάδα. Ο Κρέσιτς νιώθει περηφάνια που έπαιξε στον Δικέφαλο, όμως όπως μας είπε δεν άντεχε άλλο την κατάσταση. «Η αλήθεια είναι ότι δεν άντεχα άλλο την κατάσταση, σε σημείο που αποφάσισα να χαρίσω όλα τα οφειλόμενα, προκειμένου να μείνω ελεύθερος. Ήταν τιμή μου που έπαιξα στον ΠΑΟΚ, όμως απλά είχα φτάσει στα όρια μου. Μίλησα με τη διοίκηση και υπέγραψα συμφωνητικό με το οποίο άφησα 250.000 ευρώ σε μισθούς και περίπου 50.000 ευρώ σε πριμ. Η ομάδα αντιμετώπιζε τεράστια οικονομικά προβλήματα και ήθελα με τον τρόπο μου να την βοηθήσω, καθώς δεν ερχόταν με τίποτα πρόταση. Έστω και αυτά τα χρήματα ήταν σίγουρο ότι θα βοηθούσαν και εμένα και την ομάδα», μας είπε.

Το πρόβλημα οι παράγοντες
Είναι γνωστό ότι οι ελληνικές ομάδες δεν βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για αγορές. Το ταλέντο φυσικά και δεν λείπει, όμως είτε δεν αξιοποιείται σωστά είτε πωλείται σε χαμηλότερη τιμή από την πραγματική του αξία (μεγαλύτερο παράδειγμα ο Γιάγια Τουρέ). Τι φταίει; Σύμφωνα με τον Κρέσιτς οι παράγοντες.«Στην Ελλάδα, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, οι παράγοντες δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Δεν ξέρουν να πουλάνε, ενώ με αυτούς έχεις πάντα τα μεγαλύτερα προβλήματα. Δεν γίνεται να πουλάς τον Βιεϊρίνια μόλις για 4,5 εκατ. ευρώ. Η αξία του είναι πολύ μεγαλύτερη, έστω και αν του έδωσα τη συμβουλή να μην μπλέξει με τον Μάγκατ. Ξέρω ότι είχε πρόταση από την Ζενίτ, που θα ήταν σίγουρα ανώτερη οικονομικά από εκείνη της Βόλφσμπουργκ, όμως τελικά εκείνος επέλεξε την Μπουντεσλίγκα. Ακόμη και στη δική μου περίπτωση έκαναν πολλά λάθη. Όταν έφτασε πρόταση της Βέρντερ ύψους 1,3 εκατ. ευρώ ο ΠΑΟΚ ζήτησε 1,7 και η μεταγραφή δεν προχώρησε. Λίγο μετά έφτασε πρόταση 1 εκατ. ευρώ για μένα και ο ΠΑΟΚ ζήτησε 1,3! Ποτέ δεν το κατάλαβα και τελικά έμεινα».

Στο σωστό δρόμο
Για τη νέα εποχή στον ΠΑΟΚ ο Κροάτης γκολκίπερ δε θα μπορούσε παρά να εκφράσει την ελπίδα του ότι ο Δικέφαλος θα βρει τον δρόμο. Του είπαμε για τον Ιβάν Σαββίδη, για τα χρήματα που έβαλε, για τις αλλαγές που κάνει στις δομές του συλλόγου και για τη νέα φιλοσοφία της διοίκησης. «Τα χρήματα που μου λέτε ότι μπήκαν στα ταμεία είναι πολλά και ελπίζω να μη χάσει κανένας τα λεφτά του, γιατί αυτό που γινόταν δεν ήταν αντάξιο της ιστορίας του ΠΑΟΚ, που πρέπει να είναι πάντα πρωταγωνιστής. Το ξεκίνημα είναι πολύ καλό και ελπίζω η ομάδα να βρει το δρόμο της αγωνιστικά και επιτέλους διοικητικά», τόνισε, ενώ μας ρώτησε πως έγινε και ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Ραπίντ. Απλά, δεν μπορέσαμε να του εξηγήσουμε γιατί και πως...

Αλλού το μυαλό στην Ελλάδα και... μέλι για Εντόι
Ο Ντάμε Εντόι είναι ένα από τα παραδείγματα παικτών που δεν έπιασαν στη χώρα μας και πλέον κάνουν διεθνή καριέρα. Σίγουρα, οι λόγοι που αυτό συμβαίνει αρκετά (πχ Κυριάκος Παπαδόπουλος) είναι πολύπλοκοι και πολλές φορές ανεξήγητοι, όμως ο Κρέσιτς δίνει τη δική του ερμηνεία, στάζοντας... μέλι για τον Σενεγαλέζο. «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί, αλλά στην Ελλάδα κανένας δεν μπορεί να έχει το μυαλό του μόνο στο ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα δείτε τον Εντόι. Δεν γνωρίζω αν έφταιξε το γεγονός ότι ήταν νέος και ακόμα ανώριμος ότι ήταν στην Ελλάδα, όμως πλέον είναι εκπληκτικός παίκτης.

Είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχω συνεργαστεί και μπορεί να πάει μόνο μπροστά. Τα προβλήματα είναι πάντα πολλά και όχι μόνο οικονομικά, αλλά και σε επίπεδο οργάνωσης. Όταν είσαι παίκτης, πρέπει να είσαι μόνο προσηλωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που στην Ελλάδα δε συμβαίνει. Όταν πήρα το ΟΚ να φύγω από τον ΠΑΟΚ είχα μπουχτίσει τόσο πολύ από τα προβλήματα, που άφησα όλα τα πράγματά μου στη Θεσσαλονίκη! Την επόμενη έφυγα για την Κροατία, για το σπίτι μου, προκειμένου να ηρεμήσω και να αδειάσω το μυαλό μου... Δεν γίνεται να είσαι αφοσιωμένος στη δουλειά σου με τίποτα», σχολίασε.

Χωρίς Λίνεν η καταστροφή
Τον ρωτήσαμε για τις καλύτερες ημέρες του στην Ελλάδα και ο 28χρονος γκολκίπερ θυμήθηκε τον Πανιώνιο και τον Λίνεν. «Ο Λίνεν ήταν εκείνος που με έφερε στην Ελλάδα. Με έπαιρνε τηλέφωνο σχεδόν κάθε μέρα, προκειμένου να με πείσει να ταξιδέψω στην Αθήνα και να δω πως είναι τα πράγματα. Τελικά, μετά από αρκετές ημέρες και αφού μου έβγαλαν τα εισιτήρια αποφάσισα να κάνω το ταξίδι. Αυτά που είδα με ικανοποίησαν και υπέγραψα. Όσο ήταν ο Λίνεν στην ομάδα τα πάντα λειτουργούσαν ρολόι, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο και βγήκαμε στην Ευρώπη. Μόλις έφυγε, όλα ήταν υπό διάλυση. Αυτό είναι το κακό στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει σωστή οργάνωση».

Λεβερκούζεν δύο βδομάδες... νωρίτερα
Το περασμένο καλοκαίρι αποκαλύφθηκε ότι ο Κρέσιτς είχε πρόταση από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, όμως την απέρριψε. Όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος, αυτό είχε συμβεί δύο εβδομάδες πριν την αναφορά στον τύπο, όπου μάλιστα είχε γραφτεί ότι το είχε ανακοινώσει στην προπόνηση. Όσο για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση; Δεν ήταν το οικονομικό, όπως και πάλι είχε αναφερθεί, αλλά το γεγονός ότι θα ήταν στη σκιά του Μπερντ Λένο. «Ο Τιλ, προπονητής τερματοφυλάκων της Λεβερκούζεν, με είχε παρακολουθήσει από κοντά και ήταν εκείνος που με προσέγγισε. Μου είπε, όμως, ότι θα είμαι το Νο 2 πίσω από τον Λένο. "Ποιοτικά για μένα δεν είσαι Νο 2" μου είπε, όμως ήθελα να πάω κάπου που θα είμαι βασικός. Ο Λένο είναι νεαρός, έκαναν μεγάλη επένδυση πάνω του και έπρεπε να παίζει. Επομένως, απέρριψα την πρόταση. Όταν έκανα γνωστή την πρόθεσή μου να φύγω και είχα την συγκατάθεση του ΠΑΟΚ, δέχθηκα περισσότερα από 30 τηλεφωνήματα από ενδιαφερόμενους», αποκάλυψε ο Κροάτης.

Όσο για τους λόγους που επέλεξε την Λοκομοτίβ; «Ήθελα να έχω το μυαλό μου μόνο στο ποδόσφαιρο, ενώ και η παρουσία του Μπίλιτς στον πάγκο ήταν μεγάλο συν. Η πρόταση ήταν εξαιρετική από οικονομικής πλευράς και δεν το πολυσκέφτηκα».

Σαν... Μπαρτσελόνα
Το ρωσικό πρωτάθλημα ανεβαίνει συνεχώς... επίπεδα τα τελευταία χρόνια. Τόσο από πλευράς ανταγωνιστικότητας όσο και από πλευράς εγκαταστάσεων και οργάνωσης ξεφεύγει από τα μικρομεσαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. «Όταν επισκέφθηκα για πρώτη φορά τις εγκαταστάσεις νόμιζα ότι ήμουν στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε τα πάντα, από πισίνες, αίθουσες για μασάζ, γήπεδα, ενώ και σε θέματα αποθεραπείας είναι πολύ μπροστά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι προπονητές είναι σχεδόν όσοι και οι παίκτες! Είναι σαν να έχει ο καθένας τον προσωπικό του προπονητή. Επίσης, το γήπεδο είναι από τα καλύτερα στη Ρωσία αυτή τη στιγμή, ενώ και το επίπεδο του πρωταθλήματος δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Τουλάχιστον 6 ομάδες διεκδικούν με ίσες πιθανότητες τον τίτλο, ενώ και η παρουσία ξένων κορυφαίων προπονητών είναι από τους λόγους αυτής της ανόδου. Εμείς έχουμε τον Μπίλιτς, η Ζενίτ τον Σπαλέτι, η Σπαρτάκ τον Έμερι, η Ντιναμό τον Πετρέσκου, η Ανζί τον Χίντινκ... Τα χρήματα είναι πάρα πολλά».

Η... ελευθερία του Μπίλιτς και η συμβουλή του Κρέσιτς
Όταν είσαι επαγγελματίας ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όμως ο Κρέσιτς πιστεύει ότι η ελευθερία είναι το παν για να χτίσει καλό κλίμα στην ομάδα, κάτι που κάνει και ο Σλάβεν Μπίλιτς. «Ο Μπίλιτς είναι εκπληκτικός τύπος. Είναι χαλαρός και η συμπεριφορά του προς εμάς εξαιρετική. Η λογική του είναι να σε αφήνει ελεύθερο εκτός γηπέδων, ενώ είναι ανοιχτός και σε συζητήσεις περί αγωνιστικών θεμάτων. Όλοι είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δε χρειάζεται να έχουμε συνεχώς κάποιον πάνω από το κεφάλι μας. Στα αγωνιστικά μετά την ήττα εντός έδρας 3-2 από την Ντιναμό, που κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, του είπα ότι θα πρέπει να αλλάξουμε τακτική. "Κόουτς πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε με αντεπιθέσεις και τότε θα πάμε πολύ καλύτερα". "Αυτό σκέφτομαι και εγώ μου απάντησε", το έκανε και από τότε έχουμε τρεις σερί νίκες και είμαστε στη 3η θέση».

Η Λοκομοτίβ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και την ΤΣΣΚΑ. Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν περίμενε να δέσει η ομάδα τόσο νωρίς μετά την περσινή κακή σεζόν και την αλλαγή προπονητή, όμως οι Μοσχοβίτες εντυπωσιάζουν. Ποιοι είναι οι στόχοι και μέχρι που μπορούν να φτάσουν; «Είμαστε νέα ομάδα, όμως μέχρι τώρα τα πάμε εξαιρετικά. Το γεγονός ότι δεν έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας έχει βοηθήσει πολύ και αυτός είναι ο πρώτος στόχος, να βρισκόμαστε του χρόνου στην Ευρώπη (3 πρωτάθλημα+Κυπελλούχος). Ο μεγάλος στόχος είναι η έξοδος στο Champions League και αν μπορέσουμε μέχρι το τέλος να βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή, δεν πρόκειται να... κρυφτούμε και θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Το σίγουρο είναι ότι όσο περνάει ο καιρός θα δένουμε ακόμη καλύτερα», μας είπε, δείχνοντας πίστη στις δυνατότητες της «ατμομηχανής».

Λεφτά με το... τσουβάλι
Όταν η συζήτηση έφτασε στα χρήματα που ξοδεύονται στο ρωσικό ποδόσφαιρο, στις εντυπωσιακές τελευταίες μεταγραφές της Ζενίτ, στον Ετό και στο γεγονός ότι η Λοκομοτίβ δεν έχει τέτοιους σταρ, ο Κρέσιτς απάντησε ότι αυτό ίσως να είναι και καλύτερο. «Η ομάδα μας είναι εξαιρετική και το γεγονός ότι δεν έχει τον μεγάλο σταρ ίσως της κάνει καλό. Ήδη στη Ζενίτ έχουν εσωτερικά προβλήματα με τον μισθό του Χουλκ, ο οποίος θα παίρνει από όσο γνωρίζω 6,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Στη Λοκομοτίβ έχουμε εξαιρετική ισορροπία και θα ήταν καλό να την κρατήσουμε».

Στα των πριμ και μισθών: «τα χρήματα στη Ρωσία είναι... υπερβολικά πολλά. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις πληρωμές, όλα γίνονται στην ώρα τους, ενώ και τα πριμ είναι πολύ μεγάλα και τα παίρνεις το πολύ μία εβδομάδα μετά το παιχνίδι, ενώ στην Ελλάδα τα παίρναμε μετά από 1,5 μήνα και αν... Το πριμ νίκης είναι 10.000 ευρώ, για 2η σερί νίκη παίρνουμε 30.000 ευρώ, ενώ στην 3η σερί 50.000. Σε ντέρμπι όπως αυτό με τη Ζενίτ που έρχεται το πριν είναι υψηλό από μόνο του και μπορεί να φτάσει ακόμη και στις 40.000».

Κυριάκος και Κλάους
Η συζήτηση έφτασε και στους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Κλάους Αθανασιάδη, που είχαν προτάσεις από ρωσικές ομάδες. Για τον πρώτο ήξερε την πρόταση της Ζενίτ, ενώ για τον δεύτερο δεν είχε διαβάσει για την πρόταση της Τέρεκ. «Εντάξει, στο Γκρόζνι έχουνε πόλεμο. Το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν εκεί. Όλα ήταν σχεδόν κατεστραμμένα, καμία σχέση με τη Μόσχα, όμως το γήπεδο ήταν εκπληκτικό (εγκαινιάστηκε πριν από 1,5 περίπου χρόνο). Το θέμα είναι ότι αν ερχόταν και είμαι σίγουρος ότι θα ξεχώριζε, γιατί είναι εκπληκτικός παίκτης, οι μεγάλες ομάδες δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να πληρώσουν όχι 5 και 6 αλλά περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Για τον Παπαδόπουλο έχω να πω ότι ίσως η Ρωσία και η Ζενίτ του έκανε καλό με τον Σπαλέτι στον πάγκο. Η Μπουντεσλίγκα για τους αμυντικούς είναι πολύ δυναμική. Δεν στέκονται στην τακτική, αλλά στη δύναμη και στη φυσική κατάσταση και νομίζω ότι εδώ θα βελτιωνόταν ακόμα περισσότερο», μας είπε ο Κρέσιτς, που έχει εικόνες από την Σούπερ Λιγκ και την Μπουντεσλίγκα και πλέον την Ρωσική Πρέμιερ Λιγκ.

Νο1 στη Βραζιλία
Αφού τελειώσαμε τις συζητήσεις για ΠΑΟΚ, Σούπερ Λιγκ και Ρωσία, έφτασε η ώρα να τον ρωτήσουμε και για την Κροατία, καθώς παρότι παίζει στη Λοκομοτίβ δεν έλαβε κλήση από τον Στίματς πριν από λίγες εβδομάδες. «Αυτή τη στιγμή στην Εθνική παίζουν ο Πλετίκοσα της Ροστόβ, ο Σούμπασιτς της Μονακό και ο Κέλαβα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Δεν αμφισβητώ ότι όλοι τους είναι καλοί τερματοφύλακες, αλλά αυτή τη στιγμή παίζω στην καλύτερη ομάδα και η κλήση θα έρθει από τον Στίματς. Μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι θα είμαι το Νο 1 στο Μουντιάλ της Βραζιλίας σε περίπτωση που προκριθούμε», ήταν τα λόγια του Κρέσιτς, που έδειξε την πίστη στις δυνατότητές του.

Κρέσιτς ο... κοπανατζής!
Όταν πήγαμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό τον ακούσαμε να μιλάει κροατικά και από τις 10 λέξεις που είπε, οι μισές ήταν ίδιες στα ρωσικά. Έτσι, τον ρωτήσαμε γιατί δε μιλάει ρωσικά, καθώς όλες οι συζητήσεις με το προσωπικό έγιναν στα αγγλικά, τα οποία παρεμπιπτόντως δε μιλούσε κανένας σε ένα από τα πολυτελέστερα κεντρικά ξενοδοχεία της Μόσχας... «Ναι, μοιάζουν πάρα πολύ, όμως όταν μου μιλάνε γρήγορα δεν καταλαβαίνω τίποτα... Έτσι, προτιμάω να μιλάω αγγλικά ή γερμανικά. Από την ομάδα, μας έχουν κανονίσει μαθήματα, καθώς είμαστε αρκετοί Κροάτες - ο Μπίλιτς έχει φέρει όλο το επιτελείο από την Κροατία - όμως δεν έχω πατήσει ακόμα (γέλια)! Όταν με ρώτησαν γιατί δεν πηγαίνω, τους είπα δεν μπορώ». Από την έκφραση του προσώπου του ήταν σαν να λέει «βαριέμαι»... Ο πρώτος κοπανατζής της Λοκομοτίβ βρέθηκε, λοιπόν!

Πρώτη επιλογή η Αθήνα
Έχοντας εντυπωσιαστεί από τη Μόσχα (χωρίς φυσικά να πέσουμε σε θερμοκρασίας... Σιβηρίας), έχοντας ζήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δε θα μπορούσαμε να τον ρωτήσουμε για το σε ποια πόλη θα προτιμούσε να μείνει. Ο Κροάτης είναι... κάθετος και ψηφίζει δαγκωτό Αθήνα! «Μπορεί να είμαι μόλις δύο μήνες στη Μόσχα, όμως η ζωή στην Ελλάδα δε συγκρίνεται με καμία χώρα! Αν έχω να επιλέξω ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα προτιμούσα την πρώτη. Όχι γιατί είναι πιο όμορφη, αλλά παίζοντας στον ΠΑΟΚ δεν μπορούσα να κάνω όλα όσα θα ήθελα στη Θεσσαλονίκη. Η πίεση είναι μεγάλη και μετά από άσχημα αποτελέσματα δεν μπορούσα να κάνω ούτε βόλτα... Εδώ είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Για να σου δώσω να καταλάβεις μετά την ήττα 3-2 εντός έδρας από την Ντιναμό, βγήκαμε κανονικά να κάνουμε μία βόλτα το βράδυ χωρίς προβλήματα. Η νοοτροπία εδώ είναι τελείως διαφορετική».

«Χωρίς λογική»
Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο, καθώς τον ενημερώσαμε για τις αποφάσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή και το γεγονός ότι από την επόμενη σεζόν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ θα είναι 18... «Ποια είναι η λογική σε αυτή την απόφαση;» απόρησε. «Δεν υπάρχει», του απαντήσαμε, για να ολοκληρώσει: «κανονικά, για να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος θα έπρεπε να μειώσουν τις ομάδες και όχι να τις αυξήσουν. Εδώ, σε μία αχανή πραγματικά χώρα και με άκρως ανταγωνιστικό πλέον πρωτάθλημα, οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας είναι 16...».
*Σήμερα (27/09) ο Ντάριο Κρέσιτς δέχθηκε και την κλήση από τον Στίματς για την Κροατία!


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: