Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Το "τυράκι" του Ιωαννίδη!

Λες; Εχει γούστο... Γιατί όχι όμως; Γιατί μόνο το μυαλό ενός Γ. Ιωαννίδη θα μπορούσε να χτίσει ένα παρόμοιο σενάριο: να τους διαλύσει στηριζόμενος αποκλειστικά και μόνο στις δικές τους παθογένειες! Γράφει ο Στ. Σεφτελής.

Το "τυράκι" του Ιωαννίδη!
Ξέρει πως η Σούπερ Λίγκα μπρος στο χρήμα τυφλώνεται... Δεν μπορεί να δει και να αξιολογήσει τίποτα άλλο.
Γι' αυτό έφτασε σε αυτό το κατάντημα. Τους «κούνησε» λοιπόν το χρήμα από μακριά. Τους είπε: «Για να τα πάρετε, θα δεχθείτε να γίνετε 18». Φυσικά τσίμπησαν. Τη χρονιά θέλουν να βγάλουν. Για του χρόνου, έχει ο Θεός... Ετσι είδαν το τυρί, αλλά δεν πρόσεξαν τη φάκα. Μια φάκα τεράστια, που χωράει άνετα και τους 18!
Η Σούπερ Λίγκα δεν ήταν βιώσιμη ούτε με 14 ομάδες. Τώρα με 18;... Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε. Αυτό λοιπόν το οικοδόμημα, που παράγει θλιβερό ποδοσφαιρικό θέαμα, σκάνδαλα, χειραγωγήσεις, αναξιοπιστία, μάλλον οδηγείται σε αυτοκαταστροφή! Τόση είναι η αδημονία τους να πάρουν το χρήμα, που δεν προέβλεψαν τουλάχιστον κάτι βασικό: από ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων, πόσες θα υποβιβάζονται... Γιατί αυτές πρέπει να είναι τουλάχιστον τέσσερις.
Ολα λοιπόν δείχνουν πως ο Γ. Ιωαννίδης, με μια κίνηση ματ, τους τελείωσε! Και την εκλογική του πελατεία εξυπηρέτησε στη Θεσσαλονίκη, και το ποδόσφαιρο βάζει στον δρόμο της εξυγίανσης. Ο,τι δεν κατάφεραν προκάτοχοί του, όπως η Μελίνα, η Πετραλιά, ο Φούρας, ο Φλωρίδης, ο Γερουλάνος, είναι πολύ πιθανό να το πετύχει ο ευφυέστατος Θεσσαλονικιός. Εκτός εάν...
Πηγη: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: