Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πολύ σκληρή για να... μην περάσει!! (video)

Πολύ σκληρή για να... μην περάσει! (video)
Η αποστολή της Ατλέτικό Μαδρίτης να περάσει από τη Σεβίλλη κόντρα στη Μπέτις ήταν δύσκολη, αλλά και επιτυχημένη! Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά στο τέλος πανηγύρισαν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη 4-2 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά ο Φαλκάο ο οποίος πέτυχε δύο γκολ αλλά αποχώρησε νωρίς (53’ ) στο δεύτερο ημίχρονο με ένα πρόβλημα στο πόδι.

Η Μπέτις άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό του αγώνα με τον Σαλβαδόρ Άγρα. Η αντίδραση της Ατλέτικο όμως ήταν άμεση χάρη στον Φαλκάο. Δύο λεπτά αργότερα ο Ραούλ Γκαρσία βρήκε ωραία τον Κολομβιανό ο οποίος ισοφάρισε 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και δεύτερη φορά στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λεπτου με αυτογκόλ του Χουανφράν.

Και πάλι όμως ο Φαλκάο ήταν εκεί. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου έφερε στα ίσα το παιχνίδι 2-2 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Αυτή η φάση εκτός από ένα γκολ έδωσε και το αριθμητικό πλεονέκτημα στην Ατλέτικο, με την αποβολή του Περκίς με κόκκινη.

Οι Μαδριλένοι εκμεταλλεύτηκαν γρήγορα τον παίκτη παραπάνω και στο 55ο λεπτό πέρασαν μπροστά στο σκορ 3-2 με τον Ντιέγκο Κόστα. Στο 78ο λεπτό ήρθε και η δεύτερη αποβολή για τη Μπέτις με τον Κάμπελ με δεύτερη κίτρινη.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αρντά Τουράν έβγαλε την πάσα στον Ραούλ Γκαρσία και έκανε το τελικό 4-2.


ريال بيتيس 2 - 4 أتلتيكو مدريد από nike7sport



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: