Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Βαμβακούλας: «Κάνει κακό στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος»

Έξω από τα... δόντια μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, Νίκος Βαμβακούλας, ο οποίος αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα των δύο «αιωνίων».
Ο Νίκος Βαμβακούλας τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει κακό στον Παναθηναϊκό με το να αποφεύγει τα λάθη του και ρίχνει τις ευθύνες στη διαιτησία, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην αγωνιστική κατάσταση των «ερυθρόλευκων».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Βαμβακούλα στον Sentra 103.3:
Για την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό: «Αρχικά πιστεύω πως χρειάζεται χρόνο. Έχουν αλλάξει κάποιοι παίκτες και φυσικά ο προπονητής. Αυτό το οποίο με χαροποιεί είναι ότι ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε υποσχεθεί έντονο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του Ολυμπιακού κάτι που βλέπουμε στο ρόστερ».
Για τα επεισόδια στην ομάδα του Ολυμπιακό, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας: «Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει, εγώ δεν είμαι στα αποδυτήρια για να εκφέρω άποψη. Μην φέρνουμε στο μυαλό μας το Βαλβέρδε. Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του σχέδιο και παίζει ανάλογα με το υλικό που έχει να διαχειριστεί. Θεωρώ ότι το υλικό δεν είναι χειρότερο από το περσινό, με παίκτες όπως ο Μανωλάς και ο Σιόβας να έρχονται στην ομάδα. Όσο αυτοί οι παίκτες ανεβαίνουν… ο Ολυμπιακός θα ρολάρει.
Για την γκρίνια του κόσμου: «Και πέρσι χάσαμε από τη Μαρσέιγ, πράγματι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, αλλά η ομάδα είναι καινούργια. Είδα μία ομάδα που όλοι οι παίκτες της βρέθηκαν σε κακή μέρα. Αν είχα δει κάποιους να παίζουν καλά και κάποιους να «σέρνονται» θα ένιωθα πολύ χειρότερα… δεν είναι δυνατό να σέρνετε όλη η ομάδα, ήταν απλά μία κακή μέρα».
Για τον Ζαρντίμ και όσα έχει να αντιμετωπίσει στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Και να παίζεις είναι δύσκολο, πόσω μάλλον… να είσαι προπονητής. Είναι ένας νέος άνθρωπος και χρειάζεται χρόνο. Μπορεί να παίζεις σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ όμως εάν δεν φορέσεις τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει Ολυμπιακός
Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα δεν θα έχει πρόβλημα, πιο εύκολα μπορεί να περνά ο Παναθηναϊκός από έδρες παρά ο Ολυμπιακός. Όλα είναι θέμα ψυχολογίας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κάνει κακό στην ομάδα, αποφεύγοντας τα λάθη του και ρίχνοντας το βάρος και τις ευθύνες στη διαιτησία. Δεν μπορεί συνέχεια να φταίνε οι άλλοι. Κοιτάξτε τους παίκτες τι ψυχολογία και πίεση έχουν μέσα στο γήπεδο».
Για τον Κώστα Κατσουράνη και την αποβολή του: «Είδατε ότι ο Κατσουράνης παραδέχτηκε το λάθος του. Οι παίκτες γνωρίζουν πότε κάνουν λάθος. Κάτι που φάνηκε από την αντίδραση του Κατσουράνη.
Για το εάν τον φοβίζει το ενδεχόμενο να χαλαρώσει ο Ολυμπιακός: «Όπως το θέτεις ναι. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη και δεν μπορεί να είναι χαλαρός. Αν εφησυχαστεί ο Ολυμπιακός τότε θα χτυπάμε το κεφάλι μας».
Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ: «Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Στο «Emirates» ο Ολυμπιακός θα παίξει με αντεπιθέσεις και μπορώ να πω ότι νιώθω αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα. Ένας βαθμός είναι πολύτιμος, από τη στιγμή που πρόκειται για μία σειρά αγώνων σε πλαίσιο ομίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: