Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Μea culpa από Στεκέλενμπουργκ!!

To λάθος του Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ στοίχισε δύο βαθμούς στη Ρόμα κόντρα στη Σαμπντόρια, τη στιγμή, μάλιστα, που οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με 10 ποδοσφαιριστές.

Ο Ολλανδός πορτιέρο, από την πλεύρα του, αναγνώρισε τη... συμβολή που είχε στο άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας του, ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε συγγνώμη από συμπαίχτες και οπαδούς.

«Σε σχέση με πέρσι δεν βλέπω μεγάλες διαφορές. Άλλαξε ο προπονητής και η ομάδα παίζει ακόμα πιο επιθετικά, αλλά εγώ δεν αντιμετωπίζω δυσκολίες στο να προσαρμόσω το παιχνίδι μου. Έτσι κι αλλιώς η Ρόμα είναι μια φύση επιθετική ομάδα.

Στο ματς με τη Σαμπντόρια παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Φταίω εγώ που μείναμε στην ισοπαλία. Αναλαμβάνω αποκλειστικά την ευθύνη για το λάθος που έκανα και ζητώ συγνώμη τόσο από τους συμπαίχτες μου, όσο και από τους οπαδούς μας. Εξαιτίας μου οι τρεις βαθμοί έγιναν ένας. Μόνο εγώ φταίω, κανένα σύστημα και κανένας προπονητής δεν είναι υπεύθυνοι για την ισοπαλία», τόνισε ο Ολλανδός τερματοφύλακας.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: