Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ιδού, οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ!! (ΦΩΤΟ)

Με τις νέες επίσημες εμφανίσεις που δημιούργησε η PUMA για την ΑΕΚ για την φετινή σεζόν, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη φωτογράφηση της ομάδας στις 20 Σεπτεμβρίου. Οι φανέλες της Ένωσης είναι τρεις σε κίτρινα, μαύρα και άσπρα χρώματα.
Η εντός έδρας εμφάνιση είναι αυτή που έχουμε δει στα παιχνίδι με Αστέρα Τρίπολης και Άρη αντίστοιχα. Είναι κίτρινες και έχει στο στήθος μια οριζόντια μεγάλη μαύρη ρίγα, στην μέση της οποία βρίσκεται και το έμβλημα της Ένωσης, με την ελληνική σημαία στο μέρος της καρδιάς και μαύρο στα τελειώματα των μανικιών και του λαιμού. Η δημιουργία της συγκεκριμένης εμφάνισης είναι εμπνευσμένη από την ΑΕΚ των αρχών της δεκαετίας 70’ όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής με παίκτες σύμβολα όπως οι Παπαιωάννου, Σκευοφύλακας.
Η δεύτερη φανέλα της ΑΕΚ είναι χρώματος μαύρο, με τις κίτρινες λεπτομέρειες στον δεξί ώμο, στα τελειώματα στο μανίκι και γύρω από τον λαιμό, να συνθέτουν κάτι το ξεχωριστό. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι ο ανάγλυφος αετός που υπάρχει στο μανίκι.
Όσον αφορά την τρίτη φανέλα, όπως και πέρυσι είναι λευκή, αλλά με νέο σχέδιο. Έχει γιακά, ενώ οι δύο πρώτες έχουν λαιμόκοψη. H συγκεκριμένη φανέλα έχει το design και τα ίδια υψηλά ποιοτικά standards που χρησιμοποιήθηκαν από την PUMA για να δημιουργήσει την νέα φανέλα της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Μπορούσια Ντόρτμουντ, που αποτελεί την πιο πρόσφατη νέα συνεργασία της εταιρίας.
Και οι τρεις έχουν κοινό την τεχνολογία Dry Cell παρά τις όποιες διαφορές τους. Πρόκειται για τεχνολογία που απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα τη στιγμή που αναπτύσσεται προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη άνεση στον ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι η 3η φανέλα διαθέτει ειδικό πλέγμα ινών που επιτρέπει τον φρέσκο αέρα να ανακυκλώνεται και να κυκλοφορεί στο σώμα του ποδοσφαιριστή κρατώντας τον στεγνό και δίνοντάς του μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επιπλέον, το ειδικά σχεδιασμένο σημείο της φανέλας κάτω από τη μασχάλη επιτρέπει μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων χωρίς περιορισμούς.
Αναφορικά με τις νέες εμφανίσεις του Δικεφάλου, ο Ερρίκος Ασλάνης, Sports Marketing Supervisor της PUMA Hellas δήλωσε: "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που και φέτος συνεργαζόμαστε με μία τόσο ιστορική ομάδα όπως η AEK. Οι νέες επίσημες εμφανίσεις του συλλόγου συνδυάζουν τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας με μια μοντέρνα και δημιουργική έκφραση πάντα ενσωματώνοντας τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες. Εκ μέρους της PUMA Hellas, θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ΑΕΚ για την καινούργια σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: