Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Από Δευτέρα τα νεότερα για το νέο «Anfield»

Από Δευτέρα τα νεότερα για το νέο «Anfield»
Ένα …επεισόδιο λιγότερο στο σίριαλ με το νέο γήπεδο της Λίβερπουλ, αφού τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο της πόλης αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις για την περιοχή γύρω από το Stanley Park. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται το «πράσινο φως» από τις Αρχές για την κατεδάφιση των κτισμάτων γύρω από το «Anfield», ώστε να γίνει η επέκτασή του.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ έχει αποφασίσει από το καλοκαίρι και μετά την παραμονή του συλλόγου στην ιστορική έδρα του, εγκαταλείποντας έτσι τα αρχικά σχέδια για την κατασκευή νέου γηπέδου, το οποίο θα «μοιράζονταν» οι «κόκκινοι» με την Έβερτον.

Το «Anfield» θα παραμείνει η έδρα της Λίβερπουλ, εντελώς αλλαγμένο όμως, αφού θα ανακαινιστεί και θα επεκτείνει τη χωρητικότητά του.

Μάλιστα, το δημοτικό συμβούλιο της αγγλικής πόλης αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα σχέδια για τα άμεσα βήματα που θα γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Με δεδομένο πως το «Anfield» θα χωρά, πλέον, 60.000 ορισμένα κτίσματα και κατοικίες γύρω από τον περιβάλλοντα χώρο θα γκρεμιστούν.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ολοκλήρωση των εργασιών, μέχρι το 2014.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως αρκετοί κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για τα όσα σχεδιάζει ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ, την ώρα που από τη διοίκηση της Λίβερπουλ και το Fenway Sports Group.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: