Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

«Είστε ο έκτος μας παίκτης»

«Είστε ο έκτος μας παίκτης»
Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου» στον αγώνα απέναντι στον Πανελευσινιακό εξέδωσε η ομάδα του Περιστερίου.

Μάλιστα, σε αυτή τονίζεται πως οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη και στα επόμενα παιχνίδια θέλουν τη βοήθεια των φιλάθλων τους, προκειμένου να τα πάνε ακόμη καλύτερα στο πρωτάθλημα της Α1.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο κόσμος του Περιστερίου έγινε ο έκτος παίκτης του στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό και το οδήγησε στη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό το λόγο και η ΚΑΕ Περιστέρι θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό μας και συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να πετύχουμε τη μεγάλη ανατροπή και να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη δύσκολη πορεία μας στο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ. Τόσο τους οργανωμένους, την ψυχή της κερκίδας, τους FENTAGIN, όσο και τους απλούς φιλάθλους, αλλά και τους παλαιμάχους μας, που παρευρέθησαν στο κλειστό.

Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας και στη συνέχεια. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Τζίμη Κουστένη και τους παίκτες του, που χθες έκαναν πραγματική κατάθεση ψυχής στο παρκέ, να πετύχουν τους στόχους τους.

Σας ενημερώνουμε πως μπορείτε να συνεχίσετε να προμηθεύεστε εισιτήρια διαρκείας, ώστε να εξασφαλίσετε μόνιμη θέση στο γήπεδό μας, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:30 – 15:30 από τα γραφεία του Συλλόγου, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α ). ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!!! Να υπενθυμίσουμε πως ισχύει κανονικά η έκπτωση 50% στην τιμή του εισιτηρίου για εκείνους που επιδείξουν το μπλοκ διαρκείας του Ατρόμητου!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: VIP 250 €, SILVER 100 €, PLATINUM 80 €,
YELLOW 50 €, FAMILY 50 €, FANS 40 €

- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, αποκτούν προνόμια ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας (parking, έκπτωση από επιχειρήσεις χορηγών, εκδηλώσεις, κληρώσεις κτλ) .

- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της περσινής περιόδου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ, προκειμένου να διατηρήσουν (εφ’ όσον το επιθυμούν) την θέση τους, κατά προτεραιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: