Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Νικοπολίδης: «Με ειλικρίνεια κερδίζεις τα πάντα»

Νικοπολίδης: «Με ειλικρίνεια κερδίζεις τα πάντα»
Στην ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό θέλει να «χτίσει» την σχέση του με τους παίκτες του Ολυμπιακού από το πόστο του βοηθού προπονητή, ο Αντώνης Νικοπολίδης όπως δήλωσε σε συνέντευξή του.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας επισήμανε ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να πετύχεις πολλά πράγματα σε ότι αφορά τον τρόπο που θα προσεγγίσεις ποδοσφαιριστές ενώ στάθηκε στον επαγγελματισμό που έχουν τα μέλη του ρόστερ των Πειραιωτών.

«Νομίζω ότι πρέπει να μιλάς και να λες την αλήθεια σε οποιονδήποτε. Είτε αυτός είναι ένα μεγάλο όνομα είτε έναν μικρό ποδοσφαιριστή. Με την ειλικρίνεια μπορείς να κερδίσεις τα πάντα. Έτσι χτίζονται και οι σχέσεις», ανέφερε ο Νικοπολίδης και πρόσθεσε:

«Από εκεί και πέρα όλοι καταλαβαίνουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα επαγγελματικό άθλημα και θα πρέπει να είμαστε επαγγελματίες. Είτε αδικείται ένας ποδοσφαιριστής κατά την άποψή του, θα πρέπει και αυτός να καταλάβει ότι είναι επαγγελματίας. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να εργάζεται σωστά, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα, με απώτερο σκοπό να αποδείξει την αξία του για να μπορέσει ο προπονητής να τον χρησιμοποιήσει. Πρέπει να μπούμε σε ένα επαγγελματικό κομμάτι και γνωρίζω ότι οι σημερινοί ποδοσφαιριστές το έχουν αυτό».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: