Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Πανιώνιος: Σπουδαίο «διπλό» στη Δράμα!!

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Πανιώνιος επικράτησε εκτός έδρας του ΚΑΟΔ με 64-62 και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα απέναντι στην ομάδα της Δράμας και πήραν το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικοί στον επιθετικό τομέα, αλλά δεν κατάφεραν να πιάσουν την απαιτούμενη απόδοση και στον αμυντικό τομέα. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Πανιώνιο να προηγείται με 23-18. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό. Οι παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκαν να προηγούνται της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου με 37-35.
Ο Πανιώνιος βελτίωσε και πάλι την εικόνα του και στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου, πήρε και πάλι το προβάδισμα, αφήνοντας πίσω του τον ΚΑΟΔ, που δεν μπορούσε να βρει εύκολα τον δρόμο προς το… πλεκτό. Οι γηπεδούχοι πάντως συνήλθαν γρήγορα, ωστόσο δεν κατάφεραν να επανακτήσουν το προβάδισμα με αποτέλεσμα η 3η περίοδος να ολοκληρωθεί με 52-53. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και καθ’ όλη τη διάρκεια του τελευταίο δεκαλέπτου, με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη με 64-62 και να ξεκινήσουν με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα.
Τα δεκάλεπτα: 18-23, 37-35, 52-53, 62-64.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: