Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Θέλει γήπεδο!!

Θέλει γήπεδο!
Στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε ξεκάθαρα ότι σέβεται στην ενέργεια και τη σημασία της Τούμπας για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί πως δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό σε μια ομάδα εκτός του γηπέδου. Στον Σαββίδη δεν αρέσει καθόλου η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Τούμπα και στις προθέσεις του είναι μια αλλαγή.

Παρά την πρόθεσή του όμως για μια μεγάλη αλλαγή, δεν δείχνει να έχει καταλήξει σε κάποια απόφαση… Εάν, δηλαδή, θέλει να αλλάξει γήπεδο με την ανέγερση ενός νέου, ή θα πρέπει απλώς να προχωρήσει με μια μεγάλη ανακαίνιση.

Ενδεικτικά και τα όσα έλεγε στους συναδέλφους… «δεν πρόκειται να βάλω λεφτά σε ξένη ιδιοκτησία». «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ξεκινήσω αύριο μια πολύ μεγάλη ανακατασκευή της Τούμπας». «Μπορούμε να κάνουμε γηπεδικές εγκαταστάσεις για τις οποίες θα διαθέσω 50 εκατομμύρια ευρώ».

Σε αυτό το ζήτημα όμως ο Σαββίδης δεν μπορεί να πάρει μόνος του την απόφαση για το γήπεδο. Έχει λόγο και ο Ερασιτέχνης ο οποίος δεν δείχνει πρόθυμος να μείνει απαθής σε οποιαδήποτε αλλαγή. Η θέση του παραμένει ξεκάθαρη…

«Η Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει για οτιδήποτε αφορά του γήπεδο και πιθανές αλλαγές σε αυτό».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: