Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Ιβάν!!

Στη διπλή πρώτη επίσημη παρουσία του ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε αποφασισμένος να ανατρέψει τα δεδομένα πρώτα στα εσωτερικά του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Ιβάν!
Ο Ιβάν Σαββίδης επέστρεψε στη Ρωσία, όμως ο απόηχος των όσων είπε την Παρασκευή παραμένει έντονος. Στην ουσία ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου» στη διπλή πρώτη επίσημη παρουσία του έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να ανατρέψει τα δεδομένα πρώτα στα εσωτερικά της δικής του ομάδας και στη συνέχεια και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Σαββίδης έστειλε μηνύματα προς όλους όσοι εμπλέκονται με τον ΠΑΟΚ και σε όλα τα επίπεδα . Εστειλε μήνυμα στη διοίκηση ότι κοντά του θα μείνουν όσοι μπορούν να επιλύουν προβλήματα και να τον ακολουθήσουν στον στόχο που έχει θέσει να φέρει τον «δικέφαλο» στην κορυφή. Χαρακτήρισε ισότιμο προς τον ίδιο τον Ζήση Βρύζα, ισχυροποίησε όμως τη θέση της Μαρίας Γκοντσάρεβα.
Ποιος θα είναι ο ρόλος του καθενός δεν ξεκαθαρίστηκε απόλυτα. Σε περίπτωση πάντως που αναλάβει πρόεδρος ο Γιώργος Λυσσαρίδης, τότε ο σημερινός πρόεδρος του «δικέφαλου» θα αναλάβει ηγετικό πόστο στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.
Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Σαββίδης και προς τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Ο ομογενής επιχειρηματίας δήλωσε έτοιμος να αναλάβει το κόστος για τη δημιουργία νέου γηπέδου, έδειξε διάθεση να εξαντλήσει τις πιθανότητες αυτό να γίνει στην Τούμπα, ωστόσο ζήτησε να του αναγνωριστεί δικαίωμα προτίμησης από την πλευρά του Ερασιτέχνη. «Χρήματα σε ξένη περιουσία δεν βάζω» είπε για το ενδεχόμενο ανακατασκευής στην Τούμπα και παράλληλα τόνισε ότι έχει διαθέσιμα 50.000.000 ευρώ για να δημιουργήσει νέο αθλητικό κέντρο
Από την άλλη ο ομογενής επιχειρηματίας έδειξε αποφασισμένος να κρατήσει σκληρή στάση και απέναντι σε όσους επιμένουν να έχουν παραβατική συμπεριφορά. Δεν προσπάθησε να γίνει αρεστός στους οπαδούς του «δικέφαλου», αντίθετα τους είπε πράγματα που λίγοι περίμεναν, δείχνοντας πως αυτό που τον ενδιαφέρει πρώτα από όλα είναι να διορθώσει τα κακώς κείμενα στη δική του ομάδα.
Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε μπορεί να κατήγγειλε το «σύστημα» του ελληνικού ποδοσφαίρου που θεωρεί πως λειτουργεί σε βάρος της ομάδας του, ωστόσο έδειξε ότι σε πρώτη φάση προτιμά να βρει συμμάχους, παρά να προχωρήσει σε συγκρούσεις. Ισως πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμη τόσο δυνατός όσο τον θέλει ώστε να βγει στην κόντρα.
Το σίγουρο είναι ότι ο Σαββίδης έδειξε ότι έχει σχέδιο και ότι είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική που θα μπορεί να διεκδικεί την κορυφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, όχι όμως από την μια ημέρα στην άλλη.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: