Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

«Άρωμα» Αραβίας στην Μίλαν!!

«Άρωμα» Αραβίας στην Μίλαν
Έτοιμος να πουλήσει το 30% των μετοχών της Μίλαν έναντι 250 εκατ. ευρώ στον Σουλτάνο Αλ Τανί παρουσιάζεται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Όλο αυτό το διάστημα ο «καβαλιέρε» φαίνεται ότι ψάχνεται για το καλό της Ιταλίας και πολύ περισσότερο των «ροσονέρι».

Εντός της εβδομάδας βρέθηκε στη Μόσχα, όπου συναντήθηκε με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και δεν συζήτησαν μόνο πολιτικά θέματα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έγινε κουβέντα για ρωσικής επένδυσης στον σύλλογο του Μιλάνου. Αυτό θα γινόταν από τον «ολιγάρχη» Ολεγκ Ντεπιράσκα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει βρίσκεται στο τοπ-5 των πλουσιότερων Ρώσων.

Παρόλα αυτά, χθεσινά δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο Σουλτάνος Αλ Τανί δείχνει διατεθειμένος να μπει και στο ιταλικό ποδόσφαιρο μετά την ανάμειξή του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μίλαν είναι η ουρά του επενδυτικού του πλάνου, αφού στόχος του είναι η εργολαβία για την ανακατασκευή του «Σαν Σίρο» ή το νέο γήπεδο που οραματίζονται οι οπαδοί της.

Από εκεί και πέρα, μέσα στις προθέσεις του η επικοινωνιακή επέκταση στη Δύση, αφού ο (ιδιοκτήτης του Αλ Τζαζίρα) Αλ Τανί γοητεύεται από τον επικοινωνιακό κολοσσό Mediaset που έχει στήσει ο Μπερλουσκόνι και τον έχει βάλει στο μάτι.

Από εκεί και πέρα, ο Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε «τίποτα δεν αληθεύει, αλλά δεν μπορούμε να τα διαψεύδουμε όλα» και ταυτόχρονα έβγαλε από το παιχνίδι την Gazprom.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: