Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

«Καθηγητής» και εκτός γηπέδων ο «Κάνιο»

«Καθηγητής» και εκτός γηπέδων ο «Κάνιο»
Ο «Κάνιο» απέδειξε ότι μπορεί να είναι «καθηγητής» της μπάλας και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Ο έμπειρος Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού έδωσε το Σάββατο το παρών στις διαδικασίες του 3ου επιμορφωτικού σεμιναρίου των προπονητών των σχολών της ομάδας που περιλαμβάνει θεωρητικά αλλά και πρακτικά μαθήματα και στα οποία λαμβάνουν μέρος τεχνικοί των Ακαδημιών καθώς και νεαροί ποδοσφαιριστές.
Έβαλε με τον δικό του τρόπο ένα... λιθαράκι στην πολύ σπουδαία προσπάθεια που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου. Ο τεχνικός της ομάδας Νέων των Πειραιωτών, Μπερντ Στορκ, βρέθηκε στο επίκεντρο του σεμιναρίου ως ομιλητής ενώ ανέβασε πάνω και τον Ιμπαγάσα που καθόταν δίπλα στον Γιώργο Αμανατίδη τον οποίο φυσικά εκθείασε, αφού πριν υπήρξε μία εγκάρδια χειραψία μεταξύ τους. Ακολούθως προχώρησε σε σχετική ομιλία προς τους παρευρισκόμενους για τεχνικά και ποδοσφαιρικά ζητήματα.
Ο Ιμπαγάσα ήταν πολύ χαρούμενος που βρέθηκε στην εκδήλωση αυτή και φυσικά όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω του. Εξάλλου τα προσωνύμια «δάσκαλος», «καθηγητής» και «προφέσορας» τον συνοδεύουν σε καθημερινή βάση του Ρέντη και στον Ολυμπιακό γενικότερα όπου αντιμετωπίζει ως ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος, κάτι που βέβαια έχει αποδείξει πως είναι.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: