Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Βέροια: Πέρασε.... φιλικά από το Καυτανζόγλειο!!

Αν και το φιλικό ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Βέροια στο Καυτανζόγλειο δεν είχε πολλές φάσεις, οι παίκτες των δύο ομάδων αποδείχθηκαν πολύ... εύστοχοι, όπως καταμαρτυρά το 3-2 με το οποίο επικράτησε η «βασίλισσα». Αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του Ηρακλή ο Γιώργος Στράντζαλης.
Ακούγεται παράδοξο ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες δεν ήταν πολλές παρά τα πέντε γκολ που σημειώθηκαν. Ο Ηρακλής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 6' με κεφαλιά του Λέκου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου, η απάντηση των φιλοξενούμενων όμως ήταν άμεση, καθώς στο 7' ο Ιωάννου ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ. Η ομάδα του Νίκου Καρύδα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 27', όταν σε γρήγορη αντεπίθεσή της, ο Γκιγιέρμο έβγαλε τον Καλτσά φάτσα με το τέρμα και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να σημαδέψει σωστά.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσια χάρη στο πλασέ του Μπανγκουρά και έτσι όπως κυλούσε το ματς, φαινόταν ότι το 2-2 θα ήταν και το τελικό σκορ. Ο Ολαϊτάν, όμως, διέψευσε τα... προγνωστικά και με ωραίο σουτ στο 86' έδωσε τη φιλική νίκη στη Βέροια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ήττα αυτή και κυρίως η μέτρια εμφάνιση του Γηραιού δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο, με αποτέλεσμα να ακουστούν έντονες αποδοκιμασίες με αποδέκτη τον Γιώργο Στράντζαλη.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον (46' Βοσνιάδης), Λιόλιος (82' Θόρια), Γεωργίου (77' Μπαϊράμης), Σουλίδης (67' Μαυρίδης), Νατσιόπουλος (46' Παληγεώργος), Κωνσταντινίδης (46' Κιβρακίδης), Φερνάντες, Κραγιόπουλος (50' Σταφυλίδης), Λέκος (79' Λαβιδάς), Μπανγκουρά, Ισαάκ (67' Σαράφογλου).
ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ (31' Καντιμοίρης, 60’ Δασκαλάκης), Σνάουντσερ, Τζημογιάννης, Μπεθέρα (58’ Σιμηχανίδης), Ζε Βιτόρ, Ορέστες, Καρλίνιο, Γκιγιέρμο (58’ Ολαϊτάν), Κάλτσας (69’ Σκαθαρούδης), Παυλίδης, Ιωάννου.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: