Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

«Θλιβερό που δε θα είναι σε θέση να δουν την αναγέννηση»

«Θλιβερό που δε θα είναι σε θέση να δουν την αναγέννηση»
Μια τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη μοίρασαν οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τους οπαδούς της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σε αυτή εξέφραζε την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο τους και στο τέλος ανέφερε… «Είναι θλιβερό να συνειδητοποιείς ότι δε θα είναι σε θέση να δουν την αναγέννηση του Π.Α.Ο.Κ., να μοιραστούν μαζί μας τις εντυπώσεις και τα αισθήματά τους για κάθε παιχνίδι και κάθε νέα σελίδα στην ομάδα. Ας τους θυμόμαστε για πάντα».

Αναλυτικά αυτή…

«Τις ημέρες αυτές θυμόμαστε τους νεκρούς της τραγωδίας στις 4 Οκτωβρίου 1999. Η συμφορά που συνέβη πριν από 13 χρόνια προκαλεί πόνο στις καρδιές εκείνων, οι οποίοι έχουν συνδέσει τη μοίρα τους με την ποδοσφαιρική ομάδα και όσων θεωρούν τον εαυτό τους κομμάτι μιας ενότητας ομοϊδεατών.

Ολοι εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε μια μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια. Τότε χάσαμε ανθρώπους για τους οποίους η ποδοσφαιρική ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. ήταν μέρος της ζωής τους.

Και σήμερα πρέπει να θυμόμαστε εκείνους, που εγκατέλειψαν αυτήν την οικογένεια, που έφυγαν από τη ζωή. Είναι θλιβερό να συνειδητοποιείς ότι δε θα είναι σε θέση να δουν την αναγέννηση του Π.Α.Ο.Κ., να μοιραστούν μαζί μας τις εντυπώσεις και τα αισθήματά τους για κάθε παιχνίδι και κάθε νέα σελίδα στην ομάδα. Ας τους θυμόμαστε για πάντα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: