Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

«Στόχος μας ο πρωταθλητισμός»

«Στόχος μας ο πρωταθλητισμός»
Καταδικασμένη να νικάει και να πρωταγωνιστεί είναι η Λάρισα σύμφωνα με τον αμυντικό των «βυσσινί», Δημήτρη Ραπτάκη, ο οποίος μίλησε στο sport-fm.gr.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα της Football League ο 24χρονος στόπερ τόνισε πως πρόκειται για το πιο ποιοτικό των τελευταίων δέκα ετών, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία που κάνει στην Σούπερ Λίγκα ο Πλατανιάς, όπου μέχρι πέρυσι φόραγε τη φανέλα του.

Αναλυτικά όσα είπε στον Θέμη Λιουδάκη:

Για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου με σκορ 3-0 και αν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα:

«Ήταν ένα μεγάλο Θεσσαλικό ντέρμπι. Ο κόσμος μας ήθελε πολύ τη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας με την απόδοσή μας το κάναμε τη νίκη μας να φαίνεται πιο εύκολη από ότι ήταν, καθώς με τον τρόπο παιχνιδιού μας δεν αφήσαμε τους αντιπάλους μας να μας δημιουργήσουν ευκαιρίες».

Για τους στόχους των «βυσσινί» τη φετινή χρονιά:

«Η Λάρισα είναι μεγάλη ομάδα. Στόχος της είναι πάντα ο πρωταθλητισμός. Εμείς οι παίκτες από την πλευρά μας κάθε μέρα δουλεύουμε πολύ σκληρά, προκειμένου στο τέλος της σεζόν να έχουμε πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα».

Για τις δικές του φιλοδοξίες:

«Να βοηθήσω από την πλευρά μου όσο περισσότερο γίνεται την Λάρισα, προκειμένου του χρόνου να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα και να είμαι μαζί της σε αυτήν».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League και τα φαβορί της κατηγορίας:

«Πιστεύω πως το φετινό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο της τελευταίας δεκαετίας! Υπάρχουν πολλές ομάδες με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα όλοι να μπορούν να τους νικήσουν όλους. Ωστόσο, αν έπρεπε να χρίσω φαβορί μερικές ομάδες θα έλεγα πως είναι η Καλλονή, ο Παναιτωλικός και η Λάρισα».

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

«Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Ο Παναιτωλικός είναι μία καλή ομάδα και για να φύγουμε νικητές από το Αγρίνιο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που έχει δείξει μέχρι τώρα ο κόσμος της Λάρισας:

«Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι καταπληκτικοί! Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και σε κάθε παιχνίδι κάνουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να τον κάνουμε χαρούμενο και να τον φέρουμε δίπλα μας».

Για την πορεία της πρώην του ομάδας, Πλατανιά, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας μέχρι στιγμής:

«Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές γι’ αυτό τα πάει τόσο καλά στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Όπως πέρυσι που ήμουν στον Πλατανιά έτσι και φέτος το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια είναι οικογενειακό κάτι που φαίνεται στο γήπεδο. Εκτός αυτού η διοίκηση της ομάδας βοηθάει πολύ τους ποδοσφαιριστές ώστε να έχουν εκείνοι το μυαλό τους μόνο στο γήπεδο».

Για την ποιότητα του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας:

«Η ποιότητα έχει μειωθεί κατά πολύ, καθώς αρκετές ομάδες είχαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έτσι αναγκάστηκαν να στηριχτούν σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Όταν βλέπεις την ΑΕΚ να είναι τελευταία, τότε καταλαβαίνεις. Ωστόσο, αν όλα αυτά τα νέα παιδιά στηριχτούν τότε θα βγει κάτι καλό, γιατί δεν αρμόζει στην Ελλάδα ένα πρωτάθλημα τόσο χαμηλού επιπέδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: