Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Τοροσίδης: «Ούτε πρόκριση, ούτε αποκλεισμός»

Τοροσίδης: «Ούτε πρόκριση, ούτε αποκλεισμός»
Βέβαιος ότι παρά τις απουσίες, η Εθνική ομάδα θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική κόντρα στη Σλοβακία, εμφανίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης.

«Η ομάδα έχει βάθος και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Νομίζω μπορούμε να καλύψουμε τα κενά», διαβεβαίωσε ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Τα προκριματικά έχουν ακόμη πολύ δρόμο. Ακόμη και να νικήσουμε δεν θα πω ότι προκριθήκαμε, ενώ το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση ήττας. Δεν θα σημαίνει πως αποκλειστήκαμε».

Ο διεθνής μπακ μίλησε πριν την σημερινή, τελευταία προπόνηση στον Άγιο Κοσμά, καθώς η Εθνική αύριο το πρωί αναχωρεί για τη Σλοβακία. Αρχικά σχολίασε το ισόπαλο 0-0 με αντίπαλο στην Βοσνία στο «Καραϊσκάκη»: «Το αποτέλεσμα στο ματς με τη Βοσνία δεν ήταν αρνητικό. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε, αλλά κρατάμε το βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν και τώρα συγκεντρωνόμαστε σε αυτό με τη Σλοβακία, για το οποίο και προετοιμαζόμαστε».

Από εκεί και πέρα δεν μοιάζει να προβληματίζεται για τις απουσίες που αντιμετωπίζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Η ομάδα έχει βάθος και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είδαμε και στο ματς με τη Σλοβακία πως ο Μαλεζάς έκανε εξαιρετικό ματς στο κέντρο της άμυνας. Τώρα τραυματίστηκε και αυτός, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να καλύψουμε και τις νέες απουσίες. Ο προπονητής έχει στο μυαλό του πως θα καλυφθούν τα κενά, ώστε να παρουσιαστεί χωρίς προβλήματα η ομάδα».

Τέλος για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τους Σλοβάκους, σημείωσε: «Τα προκριματικά έχουν ακόμη πολύ δρόμο. Ακόμη και να νικήσουμε δεν θα πω ότι προκριθήκαμε, ενώ το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση ήττας. Μία ήττα δεν θα σημαίνει πως αποκλειστήκαμε. Και στα προκριματικά του Euro 2012 είχαμε ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες, αλλά τελικά προκριθήκαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: