Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

«Με ήθελε ο Ομπράντοβιτς»

«Με ήθελε ο Ομπράντοβιτς»
Στόχος του Παναθηναϊκού, επί εποχής Ομπράντοβιτς, ήταν ο Ρούντι Φερνάντεθ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη».

O Ισπανός άσος εξήγησε ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Σέρβο κόουτς αλλά οι υποχρεώσεις του στο ΝΒΑ δεν του επέτρεψαν να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Ο 27χρονος παίκτης της Ρεάλ αναφέρθηκε και στη νίκη της ομάδας του κόντρα στους «πράσινους» στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός έχει και φέτος εξαιρετικούς και αποφασισμένους παίκτες.

«Είναι αλήθεια πως υπήρχε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και είχαν μιλήσει για να έρθω. Ο Ομπράντοβιτς μου τηλεφώνησε για να έρθω στην ομάδα. Ο Ζέλικο είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές, αλλά είχα υποχρεώσεις στο ΝΒΑ, έπρεπε να μείνω στην ομάδα μου γιατί είχα συμβόλαιο οπότε δεν μπόρεσα να έρθω», είπε αρχικά ο Φερνάντεθ και στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη:

«Ο Παναθηναϊκός, αν και ξεκινήσαμε καλύτερα εμείς, μας πίεσε πάρα πολύ. Έπαιξε πολύ δυνατά και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ειδικά μέσα στη ρακέτα, όπου ο Σχορτσανίτης ήταν πάρα πολύ δυνατός και δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Εμείς στο τρίτο δεκάλεπτο πιέσαμε πολύ και καταφέραμε με την άμυνα μας να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε καλές επιλογές και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που νικήσαμε. Περιμέναμε ένα πολύ δυνατό ματς, καθώς γνωρίζαμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχει αλλαγές στο ρόστερ αλλά διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και φέτος.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλός, έχει πολύ αποφασισμένους παίκτες. Σίγουρα είναι μια νέα ομάδα, αλλά δείχνει πραγματικά πολύ καλά στοιχεία. Πρέπει να δουλέψει περισσότερο σε θέματα συνεργασίας, αλλά είμαι σίγουρος πως ο χρόνος είναι μαζί του, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό θα το δείξει στην συνέχεια».




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: