Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Νίκη με σβηστές μηχανές!!

Νίκη με σβηστές μηχανές
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και χωρίς να εντυπωσιάσει η Κέρκυρα νίκησε με σκορ 2-0 τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε το Σάββατο (13/10).

Ο προπονητής των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, είδε τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάζονται σοβαροί τόσο στην άμυνα όσο και στη επίθεση μένοντας ικανοποιημένος από αυτά που παρουσίασαν οι παίκτες του στο χορτάρι.

Η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ήταν η Κέρκυρα, με αποτέλεσμα ο Σιμώσης στο 3’ με κεφαλιά-ψαράκι να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι, ύστερα από σέντρα του Κοντοδήμου.

Οι Φαίακες συνέχιζαν να πιέζουν και έτσι στο 33’ η πίεσή τους καρποφόρησε, αφού ο Κοντοδήμος με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 65΄ο Διαμαντόπουλος με πλασέ στην κίνηση, μετά από κόρνερ του Καραλή. Στη συνέχεια ο Μάντζιος πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, προκειμένου να δει σε ποιους από αυτούς θα μπορέσει να στηριχτεί στη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: