Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

«Προσεύχονται» για Παπαδόπουλο!!

«Προσεύχονται» για Παπαδόπουλο
Τι το ήθελαν το φιλικό στον Πανθρακικό;

Η ομάδα της Κομοτηνής ήρθε ισόπαλη 1-1 με την τουρκική Ακίσα Σπορ, ωστόσο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποχώρησε τραυματίας και πλέον υπάρχει φόβος για το τι θα δείξουν οι εξετάσεις που θα υποβληθεί την Κυριακή του Έλληνα επιθετικού.

Οι νεοφώτιστοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας μια καλή ομάδα της Τουρκίας, ωστόσο το παιχνίδι έρχεται σε δεύτερη… μοίρα. Στο 37’ ο 31χρονος φορ αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι και σίγουρα σήμανε «συναγερμός» στις τάξεις του Πανθρακικού. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα χρειαστεί περίπου 24 ώρες προκειμένου να υπάρξει διάγνωση του προβλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βαϊρουά έκανε το 1-0 για την ελληνική ομάδα στο 47’, μετά από προσωπική ενέργεια και ωραίο πλασέ, ωστόσο οι Τούρκοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 78’ με τον Ντα Κόστα, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Πλέον οι… προσευχές όλων είναι μην έχει υποστεί κάτι σοβαρό ο Παπαδόπουλος, καθώς είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι τώρα στη Σούπερ Λίγκα.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, Πρίττας, Μίνγκας, Κοντογουλίδης, Σερφά, Μουνάφο, Λουσέρο και Παπαδόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μοσχάκης, Λαδάκης, Κάσελαν, Γωνιάδης, Κυβελίδης, Βαχίρουα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: