Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Κουστένης: «Ο δρόμος είναι μακρύς»

Κουστένης: «Ο δρόμος είναι μακρύς»
Απλά μία νίκη ενόψει ενός… μαραθωνίου 26 αγώνων που ακολουθεί, ήταν το ροζ φύλλο (77-75) του Περιστερίου κόντρα στον Πανελευσινιακό, όπως δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης.

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων στάθηκε και στη συμπαράσταση του κόσμου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», ελπίζοντας να συνεχίσουν έτσι και την υπόλοιπη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζίμης Κουστένης:

«Ήταν ένα ντέρμπι και τα ντέρμπι κρίνονται κυρίως στο πάθος, τη θέληση και τη διάθεση. Θα περιμέναμε από τον αντίπαλο κόουτς να μας συγχαρεί, αλλά αυτό δεν έγινε. Προχωράμε. Από τις 20 Αυγούστου ξεκινήσαμε τη δουλειά θα συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Η Α1 είναι ένας μαραθώνιος 26 αγώνων. Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα. Από Δευτέρα πάλι τα ίδια θα κάνουμε στην προπόνηση. Ο δρόμος μας είναι μακρύς. Θέλω επίσης να αναφερθώ στον κόσμο μας, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός. Και οι Φενταγίν και το υπόλοιπο γήπεδο, όπου είχε πολλά παιδιά και γυναίκες. Δεν θυμάμαι ξανά στο παρελθόν ανάλογη συμπαράσταση σε πρεμιέρα. Είμαι Περιστεριώτης εδώ και πολλά χρόνια εδώ. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε δίπλα μας και στο μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Ντουάιτ Θορν είπε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα αλλά και για εμένα προσωπικά, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ευχαριστηθήκαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας και τα καταφέραμε. Τα πήγαμε πολύ καλά αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: