Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Σκαραφίγκας: «Μεγάλη διαφορά φάουλ»

Σκαραφίγκας: «Μεγάλη διαφορά φάουλ»
Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Γιώργος Σκαραφίγκας μετά την ήττα (75-77) του Πανελευσινιακού από το Περιστέρι.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του εκτέλεσε 20 βολές λιγότερες από τους αντιπάλους της, με τον Χρήστο Δεληγιάννη να δηλώνει πως στα τελευταία δέκα λεπτά εκείνος και οι συμπαίκτες του έχασαν τη συγκέντρωσή τους.

«Κάθε αρχή και δύσκολη. Δεν μας άφησε πικρή γεύση αυτό το ματς, αλλά μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε μια πρώτη γεύση από την Α1. Σέβομαι την ιστορία του Περιστερίου. Γύρισε το ματς με πάθος, άμυνα, κόσμο και κάποια ρίσκα που πήρε και του βγήκαν. Δεν ξέρω αν εγώ βλέπω με τα γυαλιά της Ελευσίνας, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς υπήρχε τόση διαφορά στα φάουλ, από τη στιγμή που ούτε εμείς ούτε το Περιστέρι έχουμε δύναμη κάτω από τα καλάθια. Είχαμε 20 βολές λιγότερες. Δεν είναι λογικό. Δεν αναζητούμε άλλοθι. Πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό αυτό το ματς», δήλωσε ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

Με τη σειρά του, ο Χρήστος Δεληγιάννης τόνισε: «Μας μένει μια πικρή γεύση διότι χάσαμε ένα ματς που ελέγχαμε απέναντι σε μια ομάδα με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους. Στα τελευταία δέκα λεπτά, χάσαμε την ψυχραιμία μας. Οι ομάδες παρουσιάστηκαν νευρικές και αγχωμένες στην αρχή. Μας έκανε ζημιά το ότι από το τρίτο λεπτό της τρίτης περιόδου είχαμε ξεπεράσει τα τέσσερα φάουλ και το Περιστέρι πήγε στις βολές. Πάντως, η ομάδα έχει δυνατότητες. Θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας και θα βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: