Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

«Καλή απόδοση τις τελευταίες εβδομάδες»

Για τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη, αλλά και για τους στόχους του "δικεφάλου" από εδώ και στο εξής μίλησε ο Ιρλανδός επιθετικός της ομάδας, Λίαμ Λόρενς.

"Το πανηγύρισα έντονα το γκολ που πέτυχα, είχα όμως και το άσχημο συναίσθημα της αποβολής. Δεν έπρεπε να το κάνω ούτε για μένα ούτε για την ομάδα μου" τόνισε αρχικά ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: " Ήξερα πως είναι σημαντικό ματς για τους φιλάθλους μας. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Δείξαμε πάθος στο γήπεδο".

Για το ότι δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον επόμενο αγώνα λόγω της αποβολής του χθες : "Θα είναι δύσκολα το να δω το ματς από το σπίτι μου, είναι πολύ δύσκολο".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ και το επίπεδο ποδοσφαίρου στην χώρα: "Το επίπεδο είναι καλό γιατί προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε καλή απόδοση και στο τέλος θα δούμε σε τι κατάσταση είμαστε".

Για το αν έχουν παρουσιάσει ενδιαφέρον για αυτόν από το εθνικό συγκρότημα της χώρας του : "Μου είπαν από την Ιρλανδία πως θα με παρακολουθούν".

Ενώ για το ματς με τον ΟΦΗ δήλωσε: "Είναι σημαντικό ματς για να πάρουμε τους πόντους που χρειαζόμαστε για να είμαστε ψηλά".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: