Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Πήρε Χαριτόπουλο ο ΠΑΟΚ!!

Παρότι όλα έδειχνα ότι ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει το ρόστερ του, τελικά προχώρησε σε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Χαριτόπουλου, ο οποίος επιστρέφει στον «Δικέφαλο» έπειτα από 4 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Χαριτόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος που είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια (2006-08), συμμετείχε και στην προετοιμασία της ομάδας τη φετινή περίοδο μέχρι και το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν και επανέρχεται ξανά από αύριο στο πρόγραμμα της ομάδας».

Με την ευκαιρία της νέας συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ, αν και με την συμμετοχή μου στην προετοιμασία της ομάδας και το κλίμα που υπήρχε, δεν αισθάνθηκα ότι έφυγα ποτέ. Τον ΠΑΟΚ τον νιώθω σαν σπίτι μου, γιατί έτσι ακριβώς με έκαναν να τον αισθάνομαι οι άνθρωποί του, που έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα σε όλη την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: