Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Καρέρα: «Σεβόμαστε τη Σαχτάρ»

Ο Μάσιμο Καρέρα υποστήριξε πως η Γιουβέντους σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί ότι απέναντι στη Σαχτάρ θα έχει εύκολο έργο.
Θετικό ήταν το ξεκίνημα της Γιουβέντους στο φετινό Champions League όπου απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 από την Τσέλσι. Η «γηραιά κυρία» πλέον θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτά και να επικρατήσει της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Τορίνο για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.
Ο τεχνικός των «μπιανκονέρι», Μάσιμο Καρέρα υποστήριξε πως οι Ουκρανοί είναι μία αξιοσέβαστη ομάδα που θα δημιουργήσει προβλήματα. «Πριν αρχίσουμε να μιλάμε για τους στόχους μας στο Champions League θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη επί της Σαχτάρ. Ο τεχνικός τους, Μιρτσέα Λουτσέσκου γνωρίζει πάρα πολύ καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο. Έχουν αρκετούς Βραζιλιάνους στην ομάδα και είναι μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες στις αντεπιθέσεις», είπε αρχικά για να συνεχίσει:
«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι καλοί αμυντικά. Έχουν δεχτεί έξι τέρματα στα δέκα τους παίχνίδια και δεν έχουν ηττηθεί στα τελευταία τους 25. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε σαν Γιουβέντους και να επιτεθούμε», συνέχισε.
Σε ό,τι αφορά την απουσία του Αντόνιο Κόντε πρόσθεσε: «Ο Κόντε όλη την εβδομάδα είναι μαζί με την ομάδα. Μιλάει στους ποδοσφαιριστές. Δεν βρίσκεται στον πάγκο, αλλά εκεί νιώθουμε ότι βρίσκεται», κατέληξε.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: