Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ξανθόπουλος: «Θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες των χρεών»

Το μέλος της Ένωσης Προσώπων ''ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ'', Ισαάκ Ξανθόπουλος, αναφέρθηκε στο αίτημα σύγκλισης γενικής συνέλευσης που έκανε το συγκεκριμένο σώμα και στα όσα απαιτείται να συζητηθούν αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Μetropolis»:

Για τους λόγους για τους οποίους υπήρξε έτοιμα για γενική συνέλευση: «Έχουμε περάσει 100 ημέρες από την προηγούμενη ΓΣ που αποφάσισε ομόφωνα για την αλλαγή του ΔΣ που δεν έχει γίνει ως τώρα. Επίσης θέλουμε θα γίνει μια ενημέρωση για την κατάστασης της ομάδας. Θα πρέπει να μάθουμε κατά πόσο είναι βιώσιμο το σχέδιο που υπάρχει. Θα πρέπει να μην υπάρξουν σενάρια για αγορά άλλου ΑΦΜ. Αυτό μπορεί να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού».

Για την αλλαγή της διοίκησης: «Είχε αποφασιστεί ομόφωνα να υπάρξει νέα διοίκηση και ακόμη υπάρχει ο κύριος Ζαμπέτας και ο κύριος Αθανασιάδης. Το σώμα του Άρη είχε αποφασίσει το αντίθετο και είναι ο μεγαλομέτοχος».

Για το γεγονός ότι Λαμπριάκος και Κατσιαούνης δεν ανέλαβαν ευθύνες για τα χρέη της ομάδας: «Μαθαίνουμε ότι δύο μέλη της προσωρινής διοίκησης δεν θέλησαν να αναλάβουν τις υποχρεώσεις αναφορικά με την ανάληψη των χρεών. Κάποιοι υπάρχουν που θέλουν να αναλάβουν τις ευθύνες αυτές και θα πρέπει να μάθουμε τι πρέπει να γίνει. Όλοι όσοι θέλουν να διοικήσουν θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες».

Στο τέλος είπε: «Η προσωρινή επιτροπή έχει καταφέρει αρκετά. Δεν θέλουμε να ακυρώνουμε καμία προσπάθεια. Αυτή η προσπάθεια έγινε από όλους. Έγιναν πράγματα. Περάσαμε ένα καλοκαίρι πολύ δύσκολο. Βέβαια έγιναν κάποια λάθη και υπήρξε μια κωλυσιεργία».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: