Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Όπως το περίμενα!!

Ήταν ακριβώς ένα παιχνίδι όπως το φανταζόμουν πριν διεξαχθεί. Είχα δει τον Άρη και γνώριζα πως πρόκειται για μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας που δεν είχε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα μία κανονική ομάδα.
Τα τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο, ήταν κάτι φυσιολογικό, αν μετρήσουμε και τις δύο χαμένες ευκαιρίες του Κλάους, το σουτ του Λίνο μέσα από την περιοχή και το σουτ του Ρομπέρ που πέρασε ελάχιστα άουτ, όλα στο πρώτο ημίχρονο. Του Σταύρου Κόλκα.
Ο ΠΑΟΚ τώρα είναι υποχρεωμένος να συγκεντρωθεί για τον ΟΦΗ, έχοντας τις απώλειες του Κατσικά και του Λόρενς, με τον πρώτο να μην έχει κάνει τίποτα για να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη.
Η ομάδα δεν πρέπει να έχει σαν κριτήριο τη σημερινή νίκη της, γιατί ο αντίπαλος ήταν χαμηλότατου επιπέδου. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και να το έχουν πάντα στο μυαλό τους, είναι η νοοτροπία που έχουν αυτοί όταν έρχονται να παίξουν στη Τούμπα.
Στον φόβο τους μη γράψει το κοντέρ περισσότερα, κλότσησαν, δημιούργησαν τεχνητές εντάσεις και έβγαλαν ένα πρόσωπο βλαχομαχητή, έτσι ώστε να έχουν άλλοθι απέναντι στο κοινό τους που δεν μπορεί να τους συγχωρήσει έναν τέτοιο διασυρμό.
Σύμμαχός τους ο Τάσος Κάκος, ο οποίος σε ένα παιχνίδι που για την εμπειρία του ήταν εύκολο, έχασε τον έλεγχο αφήνοντάς τους να κλοτσάνε, χάρισε την καθαρή δεύτερη κίτρινη στον Κασναφέρη, χάρισε κάρτα στον Κοέλιο που πάτησε τον Ρομπέρ στη φτέρνα σε μία φάση που δεν έχει επαφή με τη μπάλα και άφησε τον Αγκάνθο να κάνει ις αστειότητές του χωρίς να τον συμμαζέψει.
Εν ολίγοις, κάποιος πρέπει να συμμαζέψει τον Κάκο, ο οποίος νομίζει πως μπορεί να κάνει δημόσιες σχέσεις εις βάρος μεγάλων ομάδων, ο οποίος θεωρεί τη Σούπερ Λίγκα... τσιφλίκι του.
Τα όσα έγιναν στη φυσούνα στο τέλος, οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν και οι συμπλοκές, είναι καθαρή ευθύνη του Κερκυραίου διαιτητή, που θα πρέπει να καταλάβει πως οι εποχές που ο ΠΑΟΚ είχε άλλα προβλήματα να τον απασχολούν πέρασαν.
Τώρα, ο ΠΑΟΚ θα ασχολείται και με αυτόν και με το συνάφι του.
ΥΓ1: Ο Κλάους είναι ένα παιδί άκακο, με εξαιρετικό χαρακτήρα και ανέβασε ένα τουί που αισθάνθηκε εκείνη την ώρα. Είναι ένα παιδί 24ων ετών και καλά θα κάνει να λειτουργεί όπως αισθάνεται και να κατανοεί από μόνο του τι είναι σωστό και λάθος.
Ο Κλάους παίζει από 8 χρονών στον ΠΑΟΚ. Είναι ΠΑΟΚ και όταν παίζει με τον Άρη έχει ενστικτωδώς μία συμπεριφορά. Όλοι αυτοί που τον έκριναν, οι εραστές του καθωσπρεπισμού, ας κοιτάξουν τι γίνεται δεξιά κι αριστερά και ας σταματήσουν να πουλάνε ήθος και πολιτισμό τη στιγμή που τα πάντα έχουν καταρρεύσει.

Και ειδικά εκεί στον Άρη, ας συγκρίνουν τη συμπεριφορά του Κλάους μέσα στο γήπεδο και του δικού τους Γιαννιώτα κι ας καταλάβουν τις διαφορές του παίκτη που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ και αυτού που δημιούργησαν οι ίδιοι.
Και λυπάμαι για τον Γιαννιώτα, γιατί παιδί με αυτά τα στοιχεία δεν υπάρχουν στην ηλικία του. Και άμα δεν τον συνεφέρουν άμεσα, θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ.
ΥΓ2: Και ένα τραγουδάκι...







πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: