Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Δεν ήταν θέλημα Θεού!!

Δεν ήταν θέλημα Θεού
Ούτε ο Μεγαλοδύναμος (φαίνεται πως) βοηθάει την ΑΕΚ να βγει από το αδιέξοδο.

Μετά από αρκετές ώρες αναμονής -κατά τη διάρκεια των οποίων ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέφερε πως περίμενε τη συμβουλή του πνευματικού του για να κινηθεί αναλόγως- ο Έλληνας τεχνικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση της «Ένωσης» να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Οι οιωνοί μετά τη συνάντησή του Άγγελου Αναστασιάδη με τον Ανδρέα Δημητρέλο το βράδυ της Κυριακής έμοιαζαν θετικοί για συνεργασία των δυο πλευρών. Συνηγορούσαν, εξάλλου, σ’ αυτό οι διαβεβαιώσεις του Έλληνα τεχνικού πως το θέμα της αμοιβής του δεν υπήρχε περίπτωση να μπει εμπόδιο.

Αντίθετα, εκείνα στα οποία επέμεινε ως απαραίτητες προϋποθέσεις ο Αναστασιάδης ήταν η οικονομική συνέπεια προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοικητική ηρεμία. Ε, οι απαντήσεις που του έδωσε σε αυτά τα θέματα ο Δημητρέλος (αποδεικνύεται ότι) δεν έπεισαν τον ίδιο τον Έλληνα τεχνικό -ούτε τον πνευματικό του.

Πιθανολογώντας λοιπόν ότι εκείνος τον συμβούλεψε αρνητικά (μιας και ο ίδιος ο Αναστασιάδης χαρακτήρισε τη δική του συγκατάθεση ως τον λόγο που χρειαζόταν χρόνο για ν’ απαντήσει) ο Έλληνας τεχνικός μετέφερε στον Βασίλη Δημητριάδη πως τελικά δεν αποδέχεται την πρόταση της ΑΕΚ.

Έτσι, εκείνη στρέφεται πλέον σε άλλες λύσεις για τη θέση του προπονητή, με τα ονόματα των Λίνεν, Γκαρίδο, Χάβου και Δέλλα (με διαφορετικούς εισηγητές και διαφορετικές πιθανότητες) να είναι εκείνα που ήδη έχουν αρχίσει να εξετάζονται.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: