Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Brasileiro: Απίστευτο ψαλιδάκι από Φρεντ και νίκη για «Φλου» (videos)

Εντυπωσιακό γκολ από το ύψος της περιοχής πέτυχε ο Φρεντ στο παραδοσιακό ντέρμπι της Φλουμινένσε με τη Φλαμένγκο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
Στο 17ο λεπτό ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εκπληκτικό ψαλιδάκι, ύστερα από ασίστ του Ντέκο. Ο 29χρονος γκολκίπερ, Ντιέγκο Καβαλιέρι, φρόντισε για τα υπόλοιπα με αρκετές επεμβάσεις απέναντι στην ανώτερη «Φλα». Έτσι, η Φλουμινένσε βρίσκεται πλέον στην κορυφή του Brasileiro με έξι βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Ατλέτικο Μινέιρο.
Αποβλήθηκε ο Νεϊμάρ, αλλά η Σάντος πήρε ένα βαθμό με το 1-1 στην έδρα της Γκρέμιο. Εξάλλου, ο Μπρούνο Ροντρίγκο ισοφάρισε στο 58ο λεπτό, επτά λεπτά μετά την απευθείας κόκκινη στο Νεϊμάρ που πάτησε τον αντίπαλό του! Νωρίτερα, είχε δεχθεί και κίτρινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα. Στο 33ο λεπτό ο Βερλέι είχε σημειώσει το 1-0 για τους «τρικολόρ», που έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες να «καθαρίσουν» τον αγώνα. Με κορυφαίο τον Πάολο Γκερέρο η Κορίνθιανς συνέτριψε με 3-0 τη Σπορτ Ρεσίφε. Δύο γκολ πέτυχε ο Ρομαρίνιο κι ένα ο Παουλίνιο. Από την πλευρά της, η νεοφώτιστη Μπαΐα κέρδισε με 2-0 την Μποταφόγκο χάρη σε γκολ των Λεάντρο Φαχέλ και Χέλντερ, ξεφεύγοντας αρκετά από τις «επικίνδυνες» θέσεις.
Τέλος, η Σάο Πάολο απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία, 1-1, στην έδρα της Κοριτίμπα, αν και ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Έβερτον στο 52ο λεπτό και ο Οσβάλντο ισοφάρισε στο 83’. Στο 73’ είχε αποβληθεί ο Ροντόλφο.
Βαθμολογία (Σε 27 αγώνες)

Φλουμινένσε
59
Ατλέτικο Μινέιρο
53
Γκρέμιο
50
Βάσκο Ντα Γκάμα
47
Σάο Πάολο
43
Ιντερνασιονάλ
41
Μποταφόγκο
40
Κορίνθιανς
39
Κρουζέιρο
36
Ναούτικο
34
Φλαμένγκο
34
Μπαΐα
34
Σάντος
34
Πόντε Πρέτα
34
Πορτουγκέζα
33
Κοριτίμπα
29
Σπορτ Ρεσίφε
27
Παλμέιρας
26
Φιγκουιρένσε
22
Ατλέτικο Γκοϊανένσε
20
-Οι τελευταίες τέσσερις ομάδες υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία



































πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: