Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Με λάτιν ενίσχυση για το διπλό!!

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί αύριο το απόγευμα ο Ηρακλής στο Αίγιο και στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Σε έναν αγώνα όπου στόχος του Ημίθεου φυσικά είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, έτσι ώστε να... ρεφάρουν τους βαθμούς που απώλεσαν στην πρεμιέρα. Οι "κυανόλευκοι" και ο Γιώργος Στράντζαλης θα στερηθούν τις υπηρεσίες του σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων με τον Εθνικό Γαζώρου, Γιώργου Χιονίδη αλλά και του Αντώνη Νατσούρα. Ο πρώτος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με τους Σερραίους (τράβηγμα στον τένοντα), ενώ ο δεύτερος που δεν συμμετείχε ούτε στο σαββατιάτικο παιχνίδι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα μείνει εκτός αποστολής και στον δεύτερο αγώνα των "κυανόλευκων" στο πρωτάθλημα της Football League. Φυσικά απών θα είναι και ο Παληγεώργος που δέχτηκε κόκκινη κάρτα- δύο κίτρινες σε διάστημα τεσσάρων λεπτών- στην πρεμιέρα και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ξανά στον αγώνα με τον Θρασύβουλο.


Ντεμπούτο για τρεις

Η χθεσινή ημέρα πάντως δεν επεφύλασσε μόνο αρνητικές ειδήσεις για τον τεχνικό του Ηρακλή, μιας και έγινε γνωστό πως οι τρεις νεοαποκτηθέντες ξένοι και συγκεκριμένα οι Φερνάντεζ, Ισαάκ και Ντάνι Λόπεθ είναι σε θέση να αγωνιστούν, έχοντας φτάσει μετά το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησαν από την ημέρα άφιξής τους στη Θεσσαλονίκη σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Δεν αποκλείεται ο προπονητής του Ηρακλή να μην ξεκινήσει τον Κριβοκάπιτς ο οποίος επιβαρύνθηκε πολύ αγωνιζόμενος 90 λεπτά με τον Εθνικό Γαζώρου, κάτι που δήλωσε και ο Ελληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα. Αντίθετα θα καθυστερήσει ακόμη η ενσωμάτωση των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων, των Χουάντερσον και Μπανγκουρά. Οσον αφορά το χθεσινό πρόγραμμα, αυτό περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου να κάνουν- ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις- ένα χαλάρωμα. Εν αντιθέσει με όσους δεν συμμετείχαν καθόλου και τους ξένους που αγωνίστηκαν σε οικογενειακό δίτερμα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Στράντζαλης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία περιλαμβάνει είκοσι ποδοσφαιριστές.

Η αναχώρηση για το Αίγιο θα γίνει σήμερα το πρωί και η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη. Αναλυτικά η αποστολή των "κυανόλευκων" περιλαμβάνει τους εξής ποδοσφαιριστές: Φιρινίδης, Βοσνιάδης, Μίχος, Νατσιόπουλος, Παπαστεριανός, Σαββίδης, Λίολιος, Γεωργίου,Στεφανίδης, Κωνσταντινίδης, Βαγγελόπουλος, Τροΐρης, Σουλίδης, Τσιλιανίδης, Βουτσιάς, Λιαπάκης, Ισαάκ, Φερνάντες, Λόπεθ και Κριβοκάπιτς.





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: