Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Σνάουτσνερ: «Μόνο ο Ολυμπιακός μένει»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ εξέφρασε την άποψή του για τον χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη, αλλά και στις πιθανότητες που έχει ο «Δικέφαλος» να διεκδικήσει κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για τη χθεσινή αναμέτρηση της Τούμπας: «Το είδα το παιχνίδι. Ήμουν πολύ χαρούμενος. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και πιστεύω ότι μπορούσε να κερδίσει παραπάνω. Είχε και άλλες ευκαιρίες. Ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη».

Για το αν η τωρινή ομάδα του ΠΑΟΚ υπερέχει σε σχέση με τις προηγούμενες: «Η ομάδα είναι διαφορετική τώρα. Έχει πολλούς νέους παίκτες. Πριν 2-3 χρόνια είχαμε τον Βιεϊρίνια, τον Κοντρέρας και τον Μουσλίμοβιτς και η ομάδα ήταν λίγο πιο δυνατή και πιο έμπειρη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παλέψει για κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα: «Πολλές ομάδες έχουν πρόβλημα. Τον ΠΑΟΚ τον είδα σε όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτό με την Ξάνθη. Έπαιξε καλά η ομάδα και θα εξαρτηθούν όλα από το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός φέτος δεν είναι τόσο καλός. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για αυτόν. Μόνο ο Ολυμπιακός μένει.

Η δεύτερη θέση είναι σίγουρη για τον ΠΑΟΚ. Η δεύτερη θέση είναι εύκολη, αλλά μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω αν καταφέρει και μείνει κοντά στον Ολυμπιακό. Αν γίνει αυτό τα μεταξύ τους παιχνίδια θα κρίνουν ποιος είναι πιο δυνατός».

Για τον παίκτη που του άφησε την καλύτερη εντύπωση στον χθεσινό αγώνα: «Εμένα μου άρεσε ο Ρομπέρ. Αυτός έκανε τις δύο πάσες στο Κλαους για τα τετ-α-τετ. Είναι φίλος μου. Πέρυσι δεν έπαιξε καθόλου γιατί είχε πρόβλημα με τον Μπόλονι. Ο τωρινός προπονητής τον πιστεύει. Είναι πολύ καλός και η νίκη οφείλονταν κατά πολύ στον Ρομπέρ».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: