Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Υποχρεωμένος για αλλαγές!!

Υποχρεωμένος για αλλαγές
Η πρόθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην κάνει... κοσμογονικές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι νέες ατυχίες, όμως, που προέκυψαν, τον υποχρεώνουν να τις κάνει ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυσικά, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στο σημείο που έχει επικεντρωθεί ο Ζαρντίμ είναι στο δεξί άκρο της άμυνας καθώς οι επιλογές, ήταν που ήταν λίγες, τώρα είναι σαφώς λιγότερες.

Το ενδεχόμενο ο Τοροσίδης να μπορέσει να παίξει κατά των “κανονιέρηδων” θα πρέπει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να αποκλειστεί.

Το Σάββατο το βράδυ όμως ο Ζαρντίμ είδε να χάνεται μια ακόμη επιλογή και ενδεχομένως άλλη μια... Ο Παπάζογλου με την εξάρθρωση στον ώμο τίθεται αυτόματα εκτός. Την ίδια στιγμή, οι ιατροί φαίνεται να είναι καθησυχαστικοί για τον Μοντέστο, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε την αυριανή προπόνηση για να υπάρξει μια καλύτερη εικόνα.

Αυτή την στιγμή, λοιπόν, η επιλογή του Ζαρντίμ είναι... ο Μανιάτης. Εάν τα πράγματα δεν πάνε κατ' ευχήν με τον Μοντέστο ο Πορτογάλος θα είναι υποχρεωμένος να μεταθέσει τον διεθνή Έλληνα άσο στο άκρο της άμυνας, κάτι που θα σημαίνει ότι θα πρέπει να βρει έναν παίκτη να καλύψει το ρόλο και του Μανιάτη, αλλά και του Μοντέστο στη μεσαία γραμμή.

Το γεγονός αυτό θα ήταν ό,τι χειρότερο για τον Ζαρντίμ καθώς θα δει τους δύο παίκτες πάνω στους οποίους στηρίζει πολλά για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του να χάνονται.

Στην περίπτωση που ο Μοντέστο αγωνιστεί θα χρειάζεται μια λύση για τον άξονα.

Οι επιλογές για να καλύψουν τη θέση, χωρίς να χάσει ο Ολυμπιακός στον ανασταλτικό τομέα είναι... υπό κάποιες προϋποθέσεις ο Γκρέκο και ο Φέισα, ο Ντιακιτέ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.

Η λύση που ενδεχομένως μπορεί να μην διαφοποιήσει πολύ τα πράγματα στον άξονα είναι ο Σιόβας. Ο διεθνήςάσος γνωρίζει τη θέση του αμυντικού χαφ, εχόντας πολλά παιχνίδια στα πόδια του με τη φανέλα του Πανιωνίου, αλλά δεν τον έχει δοκιμάσει ο Πορτογάλος σε αυτό το ρόλο από την αρχή της σεζόν.

Οι προθέσεις του Ζαρντίμ θα φανούν πιθανότατα στην αυριανή προπόνηση κυρίως για την άμυνα, καθώς οι επιστροφές των Φετφατζίδη και Αμπντούν λύνουν τα χέρια του για την επίθεση...

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: