Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Χατζηνικολάου: «Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε»

Χατζηνικολάου: «Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε»
Απόλυτα ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Ξάνθη εμφανίστηκε ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου στη συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός έδειξε εξίσου συγκρατημένος, όσον αφορά την μέχρι τώρα συγκομιδή, καθώς όπως τόνισε υπάρχει πολύ… δρόμος ακόμα.

«Ο Άρης είναι ομάδα της καρδιάς μου, αλλά είμαι προπονητής του Πλατανιά», τόνισε για το ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στους Θεσσαλονικείς, με τη φανέλα των οποίων αναδείχθηκε ως ποδοσφαιριστής.

«Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο Περιβολίων. Σήμερα κερδίσαμε πέρα από τρεις βαθμούς και τρεις παίκτες. Γύρισε η καλή ψυχολογία στην ομάδα, αφού γυρίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μπορεί να έχουμε 8 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές αλλά δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε γιατί και σήμερα η Ξάνθη με 9 παίκτες κατάφερε να μας ισοφαρίσει με τον Βασιλακάκη και παραλίγο να χάσουμε τη νίκη στα τελευταία λεπτά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τον Ντόε:

«Όλοι οι παίκτες είναι υπολογίσιμοι από εμάς, είναι επαγγελματίες και θα πρέπει όταν θα τους χρειαστείς η ομάδα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Σήμερα κερδίσαμε τρείς παίκτες και μέσα σε αυτούς είναι ο Ντόε, όπως και ο Μαρτσάκης και ο Γιακουμάκης».

Τέλος, για το ματς κόντρα στον Άρη την ερχόμενη εβδομάδα τόνισε: «Είμαι επαγγελματίας προπονητής και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τα 90 λεπτά που θα διαρκέσει ο αγώνα. Ο Άρης είναι ομάδα της καρδιάς μου αλλά εγώ είμαι προπονητής στον Πλατανιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: